2777
2789
عنوان

با شوهرم نرفتم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 27 پست
میترسم بعدا به همه بگه من اشکال داشتم که جدا شدیم اخه خیلی کینه ایه خیلی زیااااد

تو میخچای طلاق بگیری از کینه ش نمیترسی بعد طلاق

اونوقت از کبنه ش واس عید دیدنی نرفتن میترسی؟

تو تکلیفت با خودت مشخص نیس بنظرم خیلی بچه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن زندگی ها 

همه پر ازمشکل 

اخلاق اکثر اقایون درب وداغون البته حق میدم بهشون 

الان هوش مصنوعی هم با این فشار اقتصادی کم میاره

خلاصه بگم

هرجایی یه مشکل هست

حتی اگه برای همیشه تنهاییو انتخاب کنی

تو میخچای طلاق بگیری از کینه ش نمیترسی بعد طلاقاونوقت از کبنه ش واس عید دیدنی نرفتن میترسی؟تو تکلیفت ...

اونم هست.میدونم بعدش ولم نمیکنه تایه بلایی سرم نیاره

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

[QUOTE=376018474]میترسم بعدا به همه بگه من اشکال داشتم که جدا شدیم اخه خیلی کینه ایه خیلی زیااااد[/QUOTE

کینه ای باشه به درک بزا. هر چی دوست داره پارس کنه فرار نیست با حرف آدم های روانی و عقده ای تو آدم بده باشی ((شنونده باید عاقل باشه ))بی سرو صدا میخوای جدا شی ((یعنی بدون مهریه و هیچ هیچ ))

برای غیددیدنی مگه ماه رمضون وشب قدرنیست هرچی باشه شهادت امام علیه

هنوز امام علی شهید نشده شما پیشواز رفتین ؟

ضربت خوردن دیشب بوده نهایت تا اذان مغرب امشب

دیگه شب بعد افطار که میشه عید دیدنی رفت

[QUOTE=376018474]میترسم بعدا به همه بگه من اشکال داشتم که جدا شدیم اخه خیلی کینه ایه خیلی زیااااد[/Q ...

بله.هیچی نمیخوام توافقی جدا شیم هر چی تا الان بوده،همونجا میمونه.منم سنم کمه درسمو شروع میکنم میرم سرکارم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

خداوکیلی چجوری دلتاومد چراجدابشی بروعیددیدنی بروبگرد

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

هنوز امام علی شهید نشده شما پیشواز رفتین ؟ضربت خوردن دیشب بوده نهایت تا اذان مغرب امشبدیگه شب بعد اف ...

😂😂😂😂عزیزم من روزه نمیگیرم براهمون نمیدونم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️