2777
2789
اره باهم خوبیم ولی من با اینا لجم اصلا شاید خودش لباسهاش نده عین دفعهای قبل ولی ننه و خواهراش هی خط ...

خواهریکی از دوستام مجبور بود لباس برادرشوهرش روبشوره.کارخشایندی نیست

من که سر از قضییه ی برادر شوهر و لباسشویی و یک هفته قبل از عروسی در نیاوردم.

یکهفته قبله عروسی داشتن اموزش میدادن بهم که مامانمون میره شهرستان تو هستی 

پسرم ❤❤😍😍😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی اینا میرن عشقه دنیارو میکنم ؛همیشه هم میگم سامان تو هم بمون همونجا دیگه نیاخخخخ

اگه فقط لباساشه كه إشكالي نداره بتداز تو لباسشويي، غذا هم يه پيمونه بيشتر بزار، شما بخاطر خود برادرشوهرت محبتش كن چيكار مادر و خاهرش داري،

اخه میدونی خواهرشوهرام یه جوری عشق میکنن یعنی ما سارا رو رام کریم.

شوهرت خوبه هوات و داره مهربونه پشتت هست ؟؟؟؟؟اگه جواب همه ش مثبته پس به خاطر اون سخت نگیر

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
عزيزم اين يه هفته كه اينجاست تحمل كن  بعد سه هفته ديگرو عشق و حال كن خدارو خوش نمياد اگه پسر ...

اره خوبه ولی همش گشنست ولی اگر زیاد بمونه دوروزشو خودش جیگر و جوجه میگیره درست میکنه و میگه مهمون منی؛کلا باشعوره

پسرم ❤❤😍😍😘😘
شوهرت خوبه هوات و داره مهربونه پشتت هست ؟؟؟؟؟اگه جواب همه ش مثبته پس به خاطر اون سخت نگیر

نه پرروهه درحالته عادی خوبه و جلوی اونا جوگیر

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اگه فقط لباساشه كه إشكالي نداره بتداز تو لباسشويي، غذا هم يه پيمونه بيشتر بزار، شما بخاطر خود برادرش ...

خب نمیشه که با همه قطع رابطه کردشما هم بچه دارمیشی گاهی میدی مادرشوهرت نگهش داره

شاید خودشم زیاد نیاد به هرحال اونم روش نمیشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اره خوبه ولی همش گشنست ولی اگر زیاد بمونه دوروزشو خودش جیگر و جوجه میگیره درست میکنه و میگه مهمون من ...

كلا پسر هاي جوون زياد غذا ميخورن

خوبه كه حالا با شعوره

مادر شوهر و خواهر شوهر كه هميشه ادمو حرص ميدن

بيخيالشون باش

دنيا دو روزه   
نه بابا الكي شوخيكي نوشتم حديث از امام الي اخه الي اسممه😂

اهاا😂😂😂ب اسمتون دقت نکردم...ی لحظه موندم اصلا

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
اخه میدونی خواهرشوهرام یه جوری عشق میکنن یعنی ما سارا رو رام کریم.

محلشون نده چه اهمیتی داره ادم هایی که درک ندارن چی فکر میکنن ؟عمه من طبقه پایین مادربزرگم میشینه نمیاد یه کمک کنه بابام بی منت میره کاراشو میکنه مامانمم کاری به کارشون نداره در صورتی که همین مادربزرگم در حق مادرم یا همون پسرش کم کوتاهی نکرده هرکس دیگه ای بود نمیزاشت شوهرش بره میگفت بقبه بیان کمک یا چرا اونها نمیان اما کاری بهش نداره به این حرفا فکر نکن شما کاری رو به خاطر دل خودت و شوهرت بکن حرف همیشه هست .هیچ کس بی دهن و بی زبون نیست جواب کسی رو نتونه بده خیلی راحت میتونه به طرف بفهمونه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه پرروهه درحالته عادی خوبه و جلوی اونا جوگیر

پس الا اذیت شدنت و درک میکنم اینه ک نمیتونی تحمل کنی 

حالا من ی چیز میگم گوش کن جلو شوهرت ب همه شون برس اما وقتی نبود هیچ کاری نکن چیزی م فتن جوابشون و نده فقط غمگین باش یه بارم ک حرف افتاد بگو عزیزم من همیشه خانواده ی تو رو خانوادهذخودم میدونم اگه هم قبلا راجع ب این موضوع بحث داشتین بگو  من قبلا اشتباه میکردم هر چی سنم بالاتر میره و پخته تر میشم دلم میخواد با خانواده ت مهربون تر و صمیمی تر باشم البته اینا رو فقط به شوهر بگو و جلو اون باهاشون اونی باش ک همسری میخواد 

مردا ذهنشون وسیع نیست این جوری اگه فردا خانواده ش پرش کردن حس میکنه اونا دروغگون و اگه اومد اونا پرش کرده بودن جبهه نگیر گریه نکن غمگین و مظلوم بگو من هر کاری میکنم واسه خاطر تو ب اونا نزدیکـشم بازمـناراحتی نمیدونم دیگه چه کنم 

باور کن جواب میده فقط کمی صبور باش و سیاست داشته باش شوهرت موم تو دستت میشه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد