rooseraain مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 عنوان نظر شما با تحویل سال نو تو قبرستون چیه🙄😳 | مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست من میگم سال نو بشه بعد برین دیدن درگذشتگان ولی اونا میگن که نه رسم همینه هرچی میخوام قانعشون کنم که رسمشون اشتباه حرف تو کله هیچکدومشون فرو نمیره به نظرم اصن خوشایند نیست سال تو قبرستون متحول بشه اما کو گوش شنوااااا 🤦♀️😢 1403/12/30 | 10:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فگار عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 7432 رسم خوبی دارنبه نظر من که خیلی خوبه آدم بهش یادآور میشه شاید امسال اونجا سرای جسمش بشه
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 عزیزم هرکس تکلیف خودش رو بهتر میدونه،بهتره به عقاید همدیگه تجاوز نکنیم خوب نمیزارن منم باهاشون برم منو و همسرم بازم تنها شدیم من همسرم مجبور کردم از کارش دست بکشه هزار کیلو متر بیایم یه شهر دیگه تا دور هم باشیم اونا دارن جمع میکنن میرن قبرستون
آدینا۲ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1679 من میرم پیش همسرم هرسال عید توخونه پیش هم بودیم امسال هم میرم سرخاکش پیشش تامن باشم هیچوق سال تحویل ... نمیدونم چرا یاد فیلم ستایش و تنهایی هاش افتادم
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 چرا سخت میگیری سفره هفت سین ک پهنه برید آرامگاه اتفاقا ارامش هم میگیری زود میاین خونه دور هم هستین نمیزارن منو و همسرم بریم میگن برای تازه عروس و داماد شگون نداره
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 21458 وقتی عزیزی زیر خاک داری که سال های قبلش در کنارت بود سالو تحویل کردی دلت نمیاد کنارش نباشی خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59909 نمیزارن منو و همسرم بریم میگن برای تازه عروس و داماد شگون نداره عزیز فوت شده چه نسبتی باهاتون داره؟ چند سالش بود از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 کی گفته خوشایند نیس؟مرده ها هم ادمند دگ بعد مثلا یک خانومی بچه شو از دست داده دوس داره عید پیش اون ت ... عیبش اینه که نمیزارن منم باهاشون برم میگن با شوهرت خونه بمون
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 مگه چندساعت میرن؟؟همیشه تو زندگی همه چیز باب میل ما نیستشل بگیر زندگی رو که سخت برات نگذره نمیزارن منم باهاشون برم
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 من میرم پیش همسرم هرسال عید توخونه پیش هم بودیم امسال هم میرم سرخاکش پیشش تامن باشم هیچوق سال تحویل ... روحشون شاد و قرین رحمت
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 نمیدونم چرا یاد فیلم ستایش و تنهایی هاش افتادم 🤣🤣🤣🤣
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 عزیز فوت شده چه نسبتی باهاتون داره؟ چند سالش بود مادر بزرگم بود 85 ساله
رزسیاه25 عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 3458 ما هم پنجشنبه اخر سال رو میریم ارامگاه برای همه اموات فاتحه میخونیم من اولین عید و پیش دخترم بودم ولی بعد اون همسرم و پدر مادرم نزاشتن دیگه از اون به بعد هرساله قبل عید میرم مزار
نازنینجانم عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3946 نمیزارن منم باهاشون برم خب نرید دیگهیه ۲ ساعت هم زن و شوهری سال تحویل کنید در خلوت، بعد اونا هم میان. حالا که خودتونم قبول ندارید تحویل سال در قبرستان رو ( منم قبول ندارم)، بهترین فرصتِ.شما بمونین، تحویل سال کنین، یه چای درست کنین، اونا هم زودی میان! دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59909 مادر بزرگم بود 85 ساله وای خدا رحمت کنه پس سنشون زیاد بود دیگیکمی شلوغش کردن😄 از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
rooseraain مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 931 ما هم پنجشنبه اخر سال رو میریم ارامگاه برای همه اموات فاتحه میخونیم من اولین عید و پیش دخترم بودم ول ... من اصن به بد بیاری و اینجور چیزا اعتقاد ندارم ولی بقیه جلودارم شدن از اینکه منم باهاشون برم به خاطر همین الانم ناراحتم