2821
2789
عنوان

نظر شما با تحویل سال نو تو قبرستون چیه🙄😳

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست
عزیزم هرکس تکلیف خودش رو بهتر میدونه،بهتره به عقاید همدیگه تجاوز نکنیم

خوب نمیزارن منم باهاشون برم منو و همسرم بازم تنها شدیم 

من همسرم مجبور کردم از کارش دست بکشه هزار کیلو متر بیایم یه شهر دیگه تا دور هم باشیم اونا دارن جمع میکنن میرن قبرستون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا سخت میگیری سفره هفت سین ک پهنه برید آرامگاه اتفاقا ارامش هم میگیری زود میاین خونه دور هم هستین

نمیزارن منو و همسرم بریم میگن برای تازه عروس و داماد شگون نداره 

وقتی عزیزی زیر خاک داری که سال های قبلش در کنارت بود سالو تحویل کردی دلت نمیاد کنارش نباشی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نمیزارن منو و همسرم بریم میگن برای تازه عروس و داماد شگون نداره

عزیز فوت شده چه نسبتی باهاتون داره؟ چند سالش بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کی گفته خوشایند نیس؟مرده ها هم ادمند دگ بعد مثلا یک خانومی بچه شو از دست داده دوس داره عید پیش اون ت ...

عیبش اینه که نمیزارن منم باهاشون برم میگن با شوهرت خونه بمون 

ما هم پنجشنبه اخر سال رو میریم ارامگاه برای همه اموات فاتحه میخونیم 

من اولین عید و پیش دخترم بودم ولی بعد اون همسرم و پدر مادرم نزاشتن دیگه از اون به بعد هرساله قبل عید میرم مزار 

نمیزارن منم باهاشون برم

خب نرید دیگه

یه ۲ ساعت هم زن و شوهری سال تحویل کنید در خلوت، بعد اونا هم میان. حالا که خودتونم قبول ندارید تحویل سال در قبرستان رو ( منم قبول ندارم)، بهترین فرصتِ.

شما بمونین، تحویل سال کنین، یه چای درست کنین، اونا هم زودی میان! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
مادر بزرگم بود 85 ساله

وای خدا رحمت کنه پس سنشون زیاد بود دیگ‌یکمی شلوغش کردن😄

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ما هم پنجشنبه اخر سال رو میریم ارامگاه برای همه اموات فاتحه میخونیم من اولین عید و پیش دخترم بودم ول ...

من اصن به بد بیاری و اینجور چیزا اعتقاد ندارم ولی بقیه جلودارم شدن از اینکه منم باهاشون برم به خاطر همین الانم ناراحتم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز