2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لباس عیدم خراب شد😭😭

524 بازدید | 18 پست

سفارش داده بودم چند دقیقه پیش اوردن با کلی ذوق بازش کردم پوشیدم میبینم تو تنم زار میزنه 😭😭 حداقل دو سایز بزرگه چیکار کنم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی دیگه اور سایز مد شده😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

تا عید مونده بده کوچیک کنن یا از پشت با سنجاق اوکی کن بعد عید میدی درست میکنن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

۵ ساعت دیگ عیدها😂

خب

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بده کوچیک کنن

اخه یه جوریه که نمیشه روش منجوق دوزی و اینا هس ساسون نمیشه داد یا چید 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

هیچی دیگه اور سایز مد شده😂

بخدا اینقد بدم میاد از لباسای فری سایز همشون تو تنم زار میزنن نمیدونم بقیه چطور قشنگ میشن با اینا😂

اخه یه جوریه که نمیشه روش منجوق دوزی و اینا هس ساسون نمیشه داد یا چید

عکس بده اززیربغل نمیشه تنگ کردیاپشتش ساسون داد؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخدا اینقد بدم میاد از لباسای فری سایز همشون تو تنم زار میزنن نمیدونم بقیه چطور قشنگ میشن با اینا😂

اعتماد به نفس لعنیت رو استایل هم تاثیر میزاره 

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عکس بده اززیربغل نمیشه تنگ کردیاپشتش ساسون داد؟

حوصلم نمیشه😂 میخوام تعوض کنم پشیمون شدم از خریدش