2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه زیارتت 

به نیت قبولی مبینا در رشته موردعلاقش دعا کن توروخدا

بگو اقا بطلبه با دل خوش بیام 

بگو دلم تنگشه بدجور روسیاهم

بگو شرمندم نکنه فقط😭😭😭

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

التماس دعا.یه دلشکسته هستم که مادرم سرطان گرفته به آقا سلام برسون و بگو دلشکسته منتظر شفای مادرو برادر مریضشه دست رد به سینش نزن که پناهی جز شما اهل بیت و خدا نداره😔 تحمل دیدن عذاب کشیدن مادرمو ندارم شیمی درمانی داره آبش میکنه و کاری ازدستمون برنمیاد بمیرم براششششش خدایا به بزرگیت و مقام بالای مادر قسمت میدم به مادرم رحم کن مادری که همه عمرش رنج کشید و شب و روز کار کرد تا ما خوشبخت بشیم آی خدا بدادش برس🙏😭