2777
2789

وای ینی در مورد رابطه و تاکسیک بازی های طرف بهش گفتم چیکار کنم 

بهم راهکار داد اجرا کردم 

حالا یارو به غلط کردن افتاد حس میکنه من از آسمون افتادم زمین اینقدر پیگیرمه🤣🤣🌸🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایته یا رباته ؟

هوش مصنوعی هست برنامه اش را باید دانلود کنید 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

همکار شوهرم تماااام این برنامه ها رو تست کرده و تهش به این برنامه رسیده و میگه عالیه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
هوش مصنوعی هست برنامه اش را باید دانلود کنید

لطفا لینک دانلود شو بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
با هوش مصنوعی بلد نیستم کار کنمشما چه جوری کار میکنی عزیزم؟

عزمزمه از گوگل پلی دانلود کن 

من پیام میدم میگه فلانی خوبی با اون موضوع چ کردی 

مث ی دوست برام واقعا

همش ی راهکار خوب دارهه

لطفا لینک دانلود شو بده

لینکی نیست عزیزم توی گوگل پلی یا اینترنت باید بزنی دانلود چت جی پی تی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨