2777
2789

دوستان من تازگی ها حس میکنم دیگه علاقه ای به ازدواج ندارم و دوست ندارم اصلا با خواستگار حرف بزنم،هیچ کس جذبم نمیکنه،نمیدونم چمه

افسردگی گرفتی 

یه موقع یه خواستگار خوب رد می کنی و بعدها مجبوری یا با یکی پایین تر ازدواج کنی یا بقیه عمرت تنها بمونی!

اینکه به هر قیمتی بخواهیم ازدواج کنیم اشتباهه ولی اینم که فرصت یه ازدواج خوب رو بی جهت بسوزونیم هم اشتباهه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

افسردگی گرفتی یه موقع یه خواستگار خوب رد می کنی و بعدها مجبوری یا با یکی پایین تر ازدواج کنی یا بقیه ...

ورزش میکنم،شاغلم، مکمل هم میخورم،طب سنتی و بادکش و ماساژ و ... رو هم تو روتین زندگی م دارم، فقط اطرافمان طبیعتی که حالم رو خوب کنه نیست، و خانواده م سرشون شلوغه و نمیشن مدام تفریح رفت، 

البته خواستگار زیاد اومده واقعا دیگه کشش ندارم،یه زمانی انرژی م بیشتر بود، هرچی به مادرم میگفتم هرکسی رو راه نده،گوش نمیکرد،بجورایی اون مدل خواستگار راه دادن حکم شکنجه روحی منو داشت، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.