2777
2789

سال ۹۵ یه پسر جوان به بهانه نیاز به یه حسابدار اومد محل کار من 

اون زمان من منشی بودم با حداقل حقوق .

سر صحبت رو باز کرد و گفت مهندس فلانی حسابدار میخواد  و من گزینه خوبی ام چون تجربه کاری دارم 

منم از سر سادگی باور کردم و شمارمو بهش دادم 

با هم توی بازار قرار گذاشتیم جلوی ساختمونی که مربوط به مهندس فلانی بود . 

قرار بود برم مصاحبه . 

اما همش دروغ بود . 

وقتی با هم وارد  ساختمون شدیم توی راهرو منتظر بودیم که مهندس بیاد . ولی بعد از نیم ساعت معطلی خبری نشد تا اینکه متوجه شدم اصلا مهندسی در کار نیس و این بی شرف قصد داشت منو با خودش ببره بیرون شهر تا بلایی سرم بیاره . 

با اینکه ساده بودم اما خدا خواست و یهو متوجه نیست شومش شدم و فرار کردم .

توی این چند سال خیلی به اون اتفاق فکر میکنم . 

اینکه چرا همچین کثافتی باید توی راه من قرار بگیره . 

همین باعث شد که کلا از جامعه دوری کنم . به کسی اعتماد نکنم و نسبت به دیگران نهایت بدبینی رو داشته باشم .

🐈🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا توی زندگی من آدمای زیادی خواستن بهم آسیب بزنن .

این حجم از بدذاتی رو نمیتونم قبول کنم .

نمیتونم باور کنم

خسته شدم از اینکه به همه به چشم آدمای غیر قابل اعتماد و سو استفاده گر نگاه میکنم

🐈🐈‍⬛
خدا خیلی رحم کرد بهت تو اون ساختمون بودی اتفاقی نیفتاد برات؟

نه توی راهرو منتظر بودیم 

با من سر صحبت رو باز کرد که بهتره بریم شرکتش که خارج شهره . 

وقتی فهمیدم به نیتش پی بردم 

به سمتم حمله کرد و خواست دستمالیم کنه که من فرار کردم

🐈🐈‍⬛
نه توی راهرو منتظر بودیم با من سر صحبت رو باز کرد که بهتره بریم شرکتش که خارج شهره . وقتی فهمیدم به ...

خدارو شکر 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

طفلک اون دختر یاسوجی 

خدا میدونه چی به سرش گذشت 

چقدر هر بار که چشماشو بسته کابوس اون جریانو دیده و جا پریده... چقدر از هر صدایی ترسیده... از نگاه جامعه... 

خدا لعنت کنه اون نرهای کثیفو . به عذاب دچار بشن. 

چجوری فرار کردی نگرفتت؟؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋