2777
2789

امروز غروبی  خریدم خیلییی خوشبو هست. رو مانتوم یه پاف زدم اومدم خونه مانتو و در آوردم ولی لباس زیرم همچین بو میده 

خیلیی خوشبو هست اقافروشنده میگفت پراکندگی و مدت ماندگاری خیلیی طولانیه 

اسمش مورگانه مال فرانسه هست

میگم‌اگر خواستین بخرین این و از فروشنده بخواین نشونتون بده. بعد از کلی گشتن بین ادکلن این بهترین بود و قیمتش هم‌مناسب ترین

مردانه هم همسرم گرفت بوی دریایی میده و خیلی خنک و خوبه 

موبوسین پورلو هم اشانتیون ۵ میل هم فروشنده هدیه دادبهمون

زندگی همچنان زیباست

چند میل؟

چند گرفتی.؟

مبارکت باشه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گودگرل و بد بوی و ویکتوریا سکرت و پرفیوم میزنم معمولا 

امروز نارسیسو گرفتم 

بد بوی دوست دارم چون بوی وانیل میده من عاشق بوی وانیلم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
مممنونم عزیزم مورگان ۱۰۰ میل ۱میلیون و ۵۰۰ الان عکسشو میفرستم

من ویکتوریا سکرت تازگی برای یکی کادو گرفتم ۱۲۰۰

اینی که الان خریدی چند تومنه خوشبو هست؟؟

اینو من خیلییییی کوچیکشو گرفتم ۲۰۰ چون خیلی کوچیکه 

آره بوش خوبه 

پخش بوش هم خوبه

قشنگم تقریبا چ بویی میده

خنک و شیرینه و یه بوی گل مریم و یاس و میوه میده خیلیی ماندگاری ش بالاست آقاهه میگفت ماندگاری بعد شستن لباس هم میمونه . من این بو رو خیلیی دوس دارم

زندگی همچنان زیباست
عکس ادکلن و میفرستم نمیاد

سایت مشکل داره بعد از ۱۰ دقیقه میهد

اینو من خیلییییی کوچیکشو گرفتم ۲۰۰ چون خیلی کوچیکه آره بوش خوبه پخش بوش هم خوبه

یه زن و شوهر اومده بودن یه ادکلن ۲۰ میلیونی بخرن انقده چونه زدن هی میگفتن کم کن و فلان بعد نیم ساعت هم نخریدن و رفتن یعنی وقتی نمیتونی بخری خوب قیمت کمتر بخر هم خودتو اذیت نکن هم بقیه رو

زندگی همچنان زیباست