2777
2789
عنوان

خانمای که علاقه به ادکلن اورجینال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 21 پست
یه زن و شوهر اومده بودن یه ادکلن ۲۰ میلیونی بخرن انقده چونه زدن هی میگفتن کم کن و فلان بعد نیم ساعت ...

جیب خالی پز عالی بودن😂

یعنی چقدر کمتر میخواستن؟ نهایتا یک تومن براشون کم میکرد، اونوقت کسی که ۱۹ تومن میده واسه ادکلن ، چونه نمیزنه که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیب خالی پز عالی بودن😂یعنی چقدر کمتر میخواستن؟ نهایتا یک تومن براشون کم میکرد، اونوقت کسی که ۱۹ توم ...

میگف شوهر من چون امروز به مشتریش تخفیف داده شما هم باید بهمون تخفیف بدین زن و شوهر جون بودن . فروشنده میگف نمیتونم خودم متضرر بشم آخه.  ۲۰ تومن امکانش بود میگف ۱۲ بده ببرم زنه میگف باید بدی داشت می‌برد ادکلن و فروشنده ازش گرف

زندگی همچنان زیباست
یه زن و شوهر اومده بودن یه ادکلن ۲۰ میلیونی بخرن انقده چونه زدن هی میگفتن کم کن و فلان بعد نیم ساعت ...

🤣🤣🤣

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

خوبه عزیزم مبارکت باشه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم