2777
2789
عنوان

زندگی بامادرشوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 51 پست

[QUOTE=52085067]منم طبقه دوم مادرشوهرم زندگی میکنم ولی دلم میخاد ازاینجابرم[/QUOTEانشاالله هرچه زودتربه خواسته ای که داری برسی آرامش داشته باشی  درک میکنم امیدوارم همیشه خوشحال وخوشبخت باشی 💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته دوری احترام متقابل میاره 

صدرصد اما چندسال دیگه احتمالا بیاد پیشم و من اصلا راضی نیستم فرهنگامون به هم نمیخوره اون قدیمی فکر میکنه شوهرمم خیلی مادرشو میخواد😯

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
افرین به شما، خیلیها هنر مدارا کردن و اداره شرایط رو ندارن، درسته نباید زیر بار حرف زور رفت ولی خیلی ...

ممنونم ازلطفت بله همینطوره میگن فداکاری آخرش میشه وظیفه دیگه هرکاربکنی نمیگن ازخودش مایه میزاره میگن وظیفشه

افرین خیلی مهربونی و قلب بزرگی داری خوشبخت باشی عزیزم،جاری من هم پانزده ساله با مادرشوهرم زندگی میکنه خیلی مهربونه خیلی خانم خوبیه ،هرچی بگم کم گفتم تا حالا کوچک ترین ناراحتی ازش ندیدم

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
احسنت به تو منکه نمیتونمم این جوری باشم الکی برا خانواده شوهر قیافه میگیرم

فداتشم همینکه کارای منوتاییدکردی یعنی خودت  خوبی که خوبی کردنودوست داری انشاالله که راضی وخوشبخت باشی 

سلام 

عزيزم از تاپيكت انرژي مثبت گرفتم مرسي بخاطرش

اگر الان همسرت دلش برات قنج ميره و احساس خوشبختي داري بخاطر مناعت طبع و بزرگواريت در حق بقيه بوده بخاطر گذشت و صبوريت بوده 

تبريك ميگم بهت با اينكه سن كم ازدواج كردي ولي خيلي پخته بودي 

و افرين به باباي دانا و فهميت 

زندگي با خانواده همسر سخته هر كسي سلايق خودشو داره اما مدارا كردن و مديريت اين همه اختلاف سليقه و عقيده يك هنر هست 

در كنار خانواده عزيزت همسرت و فرزندت بهترين روزها رو داشته باشي روزي حلالتون بيشتر از قبل و تن ر روحتون سلامت و شاد 

موفق باشي