2777
2789
عنوان

زندگی بامادرشوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 51 پست
درسته طرزفکرخیلی مهمه مادرشوهرمنم پیربوددرک میکنم آرزوی سلامتی وخوشبختی دارم امیدوارم همیشه بخندی اذ ...

ممنونم عزیزم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده باشی عزیزم فدای محبتت امیدوارم هرلحظه اززندگیتون لذت ببرین وخوشحال باشین چیزی که بهم ثابت شده ا ...

ممنونم عزیزم،عشق تون پایدار،بله تو همه زندگی ها مشکل هست. انشاالله همه عاقبت بخیر بشن

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
متلک زیادمینداخت مثلاغذارونخورده میگفت غذات شوره منم حساسیت نشون نمیدادم ساکت بودم شوهرم جوابشومیداد ...

آفرین واسه صبوریت من اینطور نیستم متاسفانه وقتی می ترسم اوضاع از دست بیرون بره خودم حقمو میخوام بگیرم‌ منم سعی می کنم شبیه شما بشم وصبور تر بشم.خیلی ممنون که جواب دادی واصلا خیلی ممنونم که تاپیک زدی خدا خیرت بده وان شاالله روز به روز بیشتر خوش وخرم باشی

یا من هو به کل مکان
آفرین واسه صبوریت من اینطور نیستم متاسفانه وقتی می ترسم اوضاع از دست بیرون بره خودم حقمو میخوام بگیر ...

فدای توکه انقدرخانومی سعی کن حساس نشی هرچی گفتن مثل من یه گوش دریه گوش دروازه خونه که بدون حرف نمیشه چیزی که زیاده حرف مفت والابزاربگن مهم شوهرته امیدوارم خدابهترین هاروبهت بده وتاآخرعمرخوشبخت باشی 💕💕💕💕

فدای توکه انقدرخانومی سعی کن حساس نشی هرچی گفتن مثل من یه گوش دریه گوش دروازه خونه که بدون حرف نمیشه ...

خدا خیرت بده خیلی گلی چشم حتما سعی میکنم 😉😉😙😙

یا من هو به کل مکان