2777
2789
عنوان

زندگی بامادرشوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شكركه به خوبی تموم شد.منم دوسال باهاشون زندگی كردم خیلی اذیتم میكردن.خنده دار ترین چیزی كه از ...

فداتبشم همون دوسالم میدونم ازخانومیت بوده تحمل کردی واقعایجاموندن همینه منم ازاین رفتارازیاددیدم ولی به روم نیاوردم همین شدکه بعدازاینکه داشتم جهازمومیبردم ازخونه پدرشوهرم همشون گریه کردن که توبری دیگه اینجاکسی نمیاد

سلام  عزيزم از تاپيكت انرژي مثبت گرفتم مرسي بخاطرش اگر الان همسرت دلش برات قنج ميره و احساس خ ...

زنده باشی عزیزم تشکرخیلی ماهی خوبی ازخودتونه ممنون ازاظهارنظرخوبی که کردین ممنون ازمحبت شمامنم برای شمابهترین هاروآرزومیکنم همیشه ازته دل  خوشحال وراضی باشین 💋💋💋💋

افرین خیلی مهربونی و قلب بزرگی داری خوشبخت باشی عزیزم،جاری من هم پانزده ساله با مادرشوهرم زندگی میکن ...

زنده باشی عزیزم فدای محبتت امیدوارم هرلحظه اززندگیتون لذت ببرین وخوشحال باشین چیزی که بهم ثابت شده اینکه  هیچ کس تودنیابدون مشکل نیست انشاالله مشکلات همه خانواده هاحل بشه  

همسرت هم متقابا همین احترام و گذشت رو نسبت به خانواده شما داره؟

اولش زیاداحترام نمیزاشت ولی بعدها درست شدگفت توبخاطرمن اینجاموندی هرحرفی شنیدی من چطور میتونم فراموش کنم شکرخدا پدرمادرم هرکاری بخوان ازش دریغ نمیکنه واحترامشوناداره

صدرصد اما چندسال دیگه احتمالا بیاد پیشم و من اصلا راضی نیستم فرهنگامون به هم نمیخوره اون قدیمی فکر م ...

درسته طرزفکرخیلی مهمه مادرشوهرمنم پیربوددرک میکنم آرزوی سلامتی وخوشبختی دارم امیدوارم همیشه بخندی اذیت نشی💕💕

افرین چقدر صبور بودی! خداییش بهت متلک می گفت شوهرتو بجونت می انداخت ؟ واقعا چیزی نمی گفتی؟  

متلک زیادمینداخت مثلاغذارونخورده میگفت غذات شوره منم حساسیت نشون نمیدادم ساکت بودم شوهرم جوابشومیدادمیگفت توهنوزازگلوت نرفته پایین چطورفهمیدی شوره میگم همه هوادارم بودن چون من باهمشون فقط یه عروس نبودم دوستشون بودم 

آخي خيلي لذت بردم از تاپيكت اشكم درومد.ايشالا هميشه خوشبخت باشي عزيزم.خيلي خانومي😘😘😘😘😘😘

فدای توهمینطورشماعزیزم انقدرمهربون وبااحساسی ممنونم ازت 💕💕💕💕💋💋💋💋