2777
2789
عنوان

شوهر هیچی واسه عید نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 91 پست
وقتی پولشو داری الا برو یه جعبه شیرینی و کمی شکلات با یک کیلو آجیل و چند کیلو میوه بخر

گفتم که زودتر بهم گفت اگه بری بخری ناراحت میشم

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش الان که گفتی فکرم مشغول شد. آره به چشم خوردن اعتقاد داره و اینکه پدر و مادرش اصلا و هیچوقت هیچ ...

چون فامیلامون اینطوری ان حدس زدم

ببین دختر یعنی زندگی در حد بهشت داره طرف

میری تو خونه ی ۲۵۰ متریش با ویو ابدی

بعد میگه داریم از بی پولی میمیرم و یه جوری رفتار میکنه دوس داری پول تو جیبی بهش بدی

اینقدرررر به چشم زخم اعتقاد داره

زندگی رو کوفت خانوادش کرده

دیگه این دوره زمونه آدم فقط برا خودش و خانوادش می‌تونه آجیل بخره بازم خوب ک چشمش دنبال پول تو نیست ...

اره خدایی مرد خیلی خوبیه کاش منم بتونم بگذرونم این عیدو بدون ناراحتی 

خدا ببخشه عزیزم چیزی نبود که

اشتباه برداشت کردم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره خدایی مرد خیلی خوبیه کاش منم بتونم بگذرونم این عیدو بدون ناراحتی

بابا بیخیال برات مهم نباشه 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چون فامیلامون اینطوری ان حدس زدمببین دختر یعنی زندگی در حد بهشت داره طرفمیری تو خونه ی ۲۵۰ متریش با ...

راستش یه چیزیم بگما شوهرم حقم داره. انقدر خانواده اش ازش کندن دیگه میترسه چیزیو نشون بده . طفلک مدر و مادرش ازهم جدا شدن نه محبت دیده نه کمک مالی هیچی صفرصفر ولی همیشه دنبال کارای اونا بوده . من ۶ ماه پیش بهشون ۳۰ میلیون پول قرض دادم هنوز ندادن

چی بگم والا بخری بریزی تو شکم بقیه ،ول کن برو لبلس برا خودت بخر

ذوقم کور شد واسه لباس حالا یکم بگذره شاید حالم خوب شد خریدم 

راستش یه چیزیم بگما شوهرم حقم داره. انقدر خانواده اش ازش کندن دیگه میترسه چیزیو نشون بده . طفلک مدر ...

آره ولی خب اگر اعتقاد داشته باشه جذب میکنه

شایدم دلش واسه اونا میسوزه

اگر رفتارتی خوبش زیاده این موردشو نادیده بگیر

آره ولی خب اگر اعتقاد داشته باشه جذب میکنهشایدم دلش واسه اونا میسوزهاگر رفتارتی خوبش زیاده این موردش ...

نه بابا اونا زرنگن خوراکی و لباساشون همیشه تکمیله فقط مینالن.

آره مرد مهربون و بامحبتیه هرکسی خوبی و بدی خودشو داره. دیگه کاریش نمیتونم بکنم باید بپذیرم 

یه چیزایی ولی گفت من برنامه امم اینه بحث نکنیم بهتره! دیگه منم خب چی بگم زیادی کش بدم دعوا میشه

اره شب عیدی با هم مهربون باشید 

این چیزا ارزش نداره 

با مهربونی مجابش کن هر وقت خواستی 

یه جاهایی تو کوتاه بیا و بعدش یادآوری کن ک این کارو برای تو کردم عزیزم 

تا اونم کوتاه بیاد یه جاهایی