2777
2789
عنوان

شوهر هیچی واسه عید نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 91 پست
اصلا خسیس نیس خیلی هم دست و دلبازه ولی همیشه سر مهمونیا ازین رفتارا نشون میده. پولشو میخام چیکار وقت ...

بهش حق بده اینطور ک دلار طلا رفت بالا اکثر اقایون ترسیدن.. 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت به شما که شرایط شوهرتو درک میکنی و خرج های الکی عید رو انجام نمیدی تو این وضعیت

نمیدونم چی درسته هر کی یه چی میگه. از تصور اومدن مهمونا بدون پذیرایی شدن واقعا میترسم خجالت میکشم

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
پس خسیس نیستولی نسبت به خرج یک سری چیزها سخت گیرهاینم که گفت هر چی برلی خودت دوست داری بخر عالیه

نه واقعا نیست ولی گاهی اینجوری میکنه دیگه.میخاست کل خونه رو بزنه بخاطر وامش مجبور شدیم. 

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
نمیدونم چی درسته هر کی یه چی میگه. از تصور اومدن مهمونا بدون پذیرایی شدن واقعا میترسم خجالت میکشم

قطعا درست ترین کار پذیرایی در حد احترام و عرف خانواده و فامیلتون هست. حتما تمام تلاشتونو بکنید.

ببین شما به فکر همسرت باش مهمون هم کمتر دعوت کن ، یه کم هم در حد همون مهمونها خرید کن

چی باید بشه؟مهمان برکت خونه س ادم به مهمان بده بهتر از اینکه خودش بخوره

تو این گرونی برکت ک نیست دردسره من دزفول زندگی میکنم عید ک میشه مثل گوسفند سرازیر میشن ب دزفول نوروز مارو تلخ میکنن انگار عید و گردش فقط مال اون هاست ما که میریم مسافرت میریم هتل خونه کسی نمیریم مزاحم مردم نمیشیم ولی خونه ما انگار هتل پنج ستاره اس آنقدر خسیسن ک حاضر نیستن ی وعده برن بیرون با خانوادشون فقط همینو میدونن تلپ میشن سر مردم باید هی قرض کنیم بریزیم ب شکمشون صبح ک از خواب پا میشن میگن امشب اینقدر گشنه بودیم بابا شما ک فقط خودمون نخوردین بعدم دستور میدن ک ما مرغ نمی‌خوریم فقط گوشت و فقط سرک میکشن تو وسایل خونه ببینن چی نداری ک برن بگن 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
تو این گرونی برکت ک نیست دردسره من دزفول زندگی میکنم عید ک میشه مثل گوسفند سرازیر میشن ب دزفول نوروز ...

صددرصد بخواد مهمان از خونه دیگران به جای هتل استفاده کنه مخالفم . منظورم عید دیدنی چند ساعته خانواده بود.

وگرنه کسانی که فک میکنن خونه دیگران هتله و میتونن شبا چادر بزنن از نظر من خیلی بی اصالت و پررو هستن.

صددرصد بخواد مهمان از خونه دیگران به جای هتل استفاده کنه مخالفم . منظورم عید دیدنی چند ساعته خانواده ...

مهمان های ما همه از اصفهان میان دزفول و دزفولی هارو زلیل میکنن تا سیزده ب در هم میمونن و کاری کردن ما دزفولی ها از عید متنفر شدیم البته منظورم فامیل های خودمونه ک اصفهان زندگی میکنن نه مردم شهر اصفهان

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
مهمان های ما همه از اصفهان میان دزفول و دزفولی هارو زلیل میکنن تا سیزده ب در هم میمونن و کاری کردن م ...

خب خودتونم باید جسارتا عرضه داشته باشید بذارید برید بگید نیستیم .خب هر سال پذیرایی معلومه بهشون خوش گذشته