2777
2789

منو نامزدم از هم دور بودیم. بعد سره قضیه ای یک دفعه پشت تلفن بحثمون شد نامزدم نگفت پیش خانواده فکر کردم تنهاست برای همون خواستم راجب فلان قضیه صحبت کنم دیگه صحبتمون برای اولین بار انقدر بالا کشید تبدیل شد به یه جر و بحث وسط بحث دیدم که صدای خانوادش میاد همون جا گفتم که بعدا حرف میزنیم و سریع قطع کردم که ادامه ندیم جلو خانوادش آبرومون بره 

اندازه  ده دقیقه اینایی گذشت دیدم مادر نامزدم یه همچین ویسی داده برگشته توی ویس گفته که

دست از سر پسر من. بردار 

باعث و دلیل تموم بحث و دعوا خونه ما تویی

منم  خیلی با احترام گفتم که ویستون رو باز نکردم که حرمت بینمون شکسته نشه 

حالا. صبح نامزدم یه  پیام فرستاده بود 

پیام نامزدم

میدونم برات پیام گذاشته ولی من رابطمونو دوست دارم و نمیخوام از دستش بدم و فردا حسابی باهات حرف دارم دخترنازم حالاهم راحت بگیر بخواب دخترنازم من کنارتم و قرار نیست تنهات بزارم عاشقتم عمرم خوب بخوابی زندگی من فعلا

حالا من  چیکار کنم چطور رفتار کنم متوجه بشه که  از مامانش به شدت ناراحت شدم البته نامزدم با مادرش سر این پیام دعواش شد  و خی حالا من نمیدونم اصلا باید چیکار کنم اگه میشه راهنمایی کنید

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودتی ک جلو خانواده ش باهاش بحث کردی اونم مقصره ک نگفت جلوی خانواده مم ب هر حال جفتتون مقصرید به بک اندازه 

بهتره صلح کنید مادرشم ک حق داشته عصبی بشه بهتره بسپاری ب گذر زمان 

اگه شوهرته چطود مامانش جرات کرده همچین پیامی بدهمگهدرابطتتون رسمی نیس که انقد راحت بهت گفته دست از س ...

عقد نیستیم نامزدیم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

حتما با مادرش حرف بزن خیلی جدی...

بگو ما یک زندگی رو شروع کردیم

دو نفر

از دو خانواده ی متفاوت

ممکنه سر هر مساله ای بحثمون بشع

اما چون همدیگه رو دوست داریم قطعا حلش میکنیم

بین مادر و فرزند ؛ پدر و فرزند هم بحث میشه

ما که دیگه دوتا فرهنگ متفاوتیم

اصلا دوست ندارم نه خانواده شما نه خانواده خودم دخالت کنن

تمام

و وویس قبلیتون رو نشنیده میگیرم