2777
2789

دوستان عزیزم سال نو مبارک باشه ..... ممنون از همه ی  عزیزانی که  تاپیک های مفید زدید . حس خوب و انگیزه دادید . دعای خیر کردید . به اطلاعاتمون اضافه کردید . برای همه آرزوی خیر میکنم . سال پر برکت و شادی داشته باشید همه شما عزیزان 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت بخیر امضاتونو دیدم میشه منم توی گروه ایتا ادد کنید؟

البته نمیدونم چجور گروهیه ولی مدتیه یه مشکلی برا چشمم پیش اومده میگم شاید مورد مشابهی دیدم توی گروه فهمیدم چمه

سلام وقت بخیر امضاتونو دیدم میشه منم توی گروه ایتا ادد کنید؟البته نمیدونم چجور گروهیه ولی مدتیه یه م ...

سلام ممکنه درخواست بدید تا لینک ارسال کنم خدمتتون 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد