2777
2789
خانوم مونا کومان گیرت اوردم 😒😒😒😒چرا مارو اوسگل کردی😡😡😡 پس چی شد داستان زندگیت🤔🤔🤔🤔

یا امامزاده بیژن 😨 این هفته هفته غمگینی بود خوب به خاطر همون عزیزم

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااره مخصوصا تورهاي لحظه اخررري ك قيمتاشم خيييلي مناسبه 😋

واااای وااای اسم کاربریتو حالا دیدم هلاک شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
چرااااا خاهر ؟ 😂😂😂 چجوري تلفظش كردي؟ 

اول بگو شیرازی هسی؟😁

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
چرااااا خاهر ؟ 😂😂😂 چجوري تلفظش كردي؟ 

غَزوک مگه نیس؟

نهههه 😂 ولي عاشق شيرازيام 😍

فداعت. 

😁💖

چرا 🤣 اخه سيو كردم غزل ديدم نميشه گفتم ي خلاقيتي ب خرج بدم 😐😂شد غزوك 😐🤦🏻‍♀️😂

میدونی به چی میگن؟یه حشره مث سوسکه.شاسی بلنده،

اینجاییا براش یه شعری میخونن من خندم میگیره.

"غزوک کی میگه تو زشتی، غزوک میوه بهشتی😁😄😆"

فکر کردم عمدا گذاشتی!😂😂

میدونی به چی میگن؟یه حشره مث سوسکه.شاسی بلنده، اینجاییا براش یه شعری میخونن من خندم میگیره. "غزوک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وااااي خدا چ باحال

شانسي گذاشتمااا😂😂😂چي دراووومد

رفيق خوشبحالت من جات بودم و تو شيراز بودم ي كتاب برميداشتم هر ٢/٣روز ي بار ميرفتم سعديه يا حافظيه اونجا ميخوندم و كلي كيف ميكردم 😍

😂😂😂😂😂😂😂😂وااااي خدا چ باحال شانسي گذاشتمااا😂😂😂چي دراووومد رفيق خوشبحالت من جات ...

ای جان😄😄

بچه نمیزاره گلم😢

وگرنه خودمم دوس دارم.

بازی تهرونی یک بازی هیجان انگیز رنگارنگ و پر از معماهای جالب که ازش خسته نمیشین

بهترین پیشنهاد برای تایم هایی که وقت آزاد دارید و نمیدونید چیکار کنید

داخل بازی میتونین گروه تشکیل بدید و با دوستانتون چت کنید و کلی لحظه های باحال داشته باشید

برای دانلود میتونین وارد لینک زیر بشید

دانلود بازی