2777
2789
عنوان

دندانپزشکی اطفال مشهد

138 بازدید | 5 پست

سلام جایی رو اگه میدونید ک امروز باز باشه  بهم معرفی کنید لطفا دندون پسرم خیلی درد گرفته

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

روبه روی بیمارستان شیخ در اورژانس بالای داروخونه یک دکتر دندانپزشک اطفال هست خیلی خوبه محمد علی قانع اما نمی‌دونم بازه یا نه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

روبه روی بیمارستان شیخ در اورژانس بالای داروخونه یک دکتر دندانپزشک اطفال هست خیلی خوبه محمد علی قانع ...

مرسی عزیزم ، درمانگاه پارمیس زنگ میزنم کسی جواب نمیده 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ، درمانگاه پارمیس زنگ میزنم کسی جواب نمیده

قوربونت خوب برین بعدازظهر احتمالا باز اسمش بزن گوگل شماره میده 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

قوربونت خوب برین بعدازظهر احتمالا باز اسمش بزن گوگل شماره میده

دکتر قانع تماس گرفتم جواب ندادن پارمیس هم جواب نمیدن