2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دوست من هم 2 و 9 ماهشه همینطوره گاهی که پیش هم میخوابیم سه تایی رو تخت میخوابیم تو خواب همش تکون میخوره و میچرخه و لگد میزنه و یهو میبینی حالت سجده خوابیده 

طبیعی عزیزم از بس توی طول روز اذیت میکنن شب تو خواب اینطوری میشن 

شاید دسشویی داره یا ب قول دوستمون ضعف داره...همینطور شاید ازین بچه هاس ک خیلی عرق میکنن یا سردشون میشه موقع خواب..

نمیخوام نگرانت کنم اما کم خونی هم باعث بدخواب شدن و بی خوابی میشه.چون دختر بچه م هست اینطور میگم

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

عزيزم خيلي اوقات طبيعيه ولي بازم ١ بار امتحان كن قبل خواب بعده شامش ١ ساعت بعده شاميه موز رو له كن و بده بخوره هم شيرين هم مقويه هم گرمه بهش ارامش ميده واسه كيفيت خوابش خوبه و همچنين دماي اتاقشم چك كن كه سرد يا گرم نباشه 

١ درصد فك كنين سركاريه!
بد غذا هست فقط ماست دوس داره بهش ماست با کره گوسفندی دادم دیشب 

ببخشيد گلم ماست با كره گوسفندي يعني چي؟!!!! كره ريختي تو ماست!!!! خب عزيزم اخه نده اينو خب معلومه بچه اينجوري ميشه از دختره من مطمئن باش  بد  غذا تر نيست 

١ درصد فك كنين سركاريه!

دختره من غذا ميبينه گريه ميكنه فرار ميكنه تا اين حد! 

ولي من هر جوري شده بازم همون شام خودمونو ميدم حتما شب بهش برنجي بده بذار يذره ذلشو بگيره بعد ١ ساعتم ١ موز بده بهش اگه بهتر نشد 

١ درصد فك كنين سركاريه!
نمیدونم چیکار کنم کلا شبا اصلا ولم نمیکنه همش شیر میخوره از بس روز فضولی میکنه وقت نمیکنه قشنگ شیر ب ...

بابا دوست من دخترت گرسنست يه چيزه بهتر بده بخوره 

١ درصد فك كنين سركاريه!
کره رو واسه اینکه زود ب زود جیش ۲ نمیکنه میدم بهش

ماشت قبل خواب ما كه ادم بزرگيم ميخوريم سرديمون ميكنه اونوقت به بچه كه الان در حال رشد و جونش ميره ماست ميدي! حتما يه غذاي برنجي بده اگه نخورد پوره سيب زميني درست كن بده با همون كره 

١ درصد فك كنين سركاريه!