2777
2789
عنوان

روز عید شهادته ایا بازدید و عید دیدنی مشکلی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 43 پست

ما هم نمیریم ....حالا دوازده روز وقت دید و بازدید داریم حالا این سه روز حرمت نگه داریم چیزی نمیشه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشینیم‌تو خونه میزنیم تو سر خودمون و‌گریه و زاری🥲

انشاالله که سایه ی پدرت روی سرت تا قیامت مستدام باشه.

پدر از دست دادن داغی به دل میذاره تا ابد روی دل آدم که دیگه هیچ سالی دل و دماغ سبزه و هفت سین نداری بخصوص اگه فوت پدر شب عیدباشه .

گریه زاری نکن شما تو سر خودتم نزن 

اگه شیعه هستی به قدر ارادت به پدر امت شیعه حرمت ایشون و کسانی که عزادار ایشون هستن رو نگه دار و مسخره نکن لطفا🙏

جمعه مادرهمسرم آش نذر دارن همه جمع میشیم اونجا 

اش فاطمه زهرا 

والا دید و بازدید هست ولی خب شیرینی و شکلات نخریدم خودم و خانواده همسرم و نمی‌دونم چون نزدیک خانواده همسر هستیم ...

از ۴,۵ فکر میکنم دعوتی ها شروع بشه هرچند خانواده خودم که میان پیشمون از یکم عید

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من ندیدم تو قرآن نوشته باشه روز شهادت کسیو نبینید و تنها باشید🤔

منم ندیدم جایی در قرآن گفته باشه وقتی پدر از دست میدید لباس نو و رنگ شاد بپوشید و برید دید و بازدید و خوش و بش و تبریک و تناول شیرینی و آجیل🤔

ما هیچ خریدی نکردیم نه لباس نه آجیل و شیرینی دیگه نمیخرم تا چند روز دیگه ولی خونه پدر مادرم میریم مثل روزها دیگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

برمیگرده به اعتقادات شخص یکی هست دست ودلش به تبریک وشادی نمیره  یکی هم هست براش مهم نیست. ولی کسی که حرمت امامشو نگه داره خداهم براش جبران میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
خیر ما نمیریم و تا ۴ فروردین حرمت مدر امت شیعه امیرالمؤمنین رو نگه میداریم.مگه کسی که پدر از دست مید ...

مثالتون مثال درستی نیست

من پدربزرگم 12 سال قبل در ایام عید فوت کردن

پدرم به شدت به ایشون ارادت داشتن و وابسته بودن اما الان فقط به یادشون خیرات میدن ولی عیدشون رو به این خاطر به هم نمیزنن

فقط سال اول با شرایط خاص برگزار شد

خیر ما نمیریم و تا ۴ فروردین حرمت مدر امت شیعه امیرالمؤمنین رو نگه میداریم.مگه کسی که پدر از دست مید ...

مثالتون مثال منطقی نبود

من پدربزرگم 12 سال قبل 4فروردین فوت کردن

دیگه بعد 12 سال  به این خاطر عیدمون کنسل نمیشه

حتی روز شهادت هم بعد از اذان مغرب دیگه مشکلی نداره،من اینو از روحانی پرسیدم،بعضیا دیگه خیلی خیلی سختش میکنن،ما همه شیعه هستیم و ارادتمند حضرت علی،عروسی که گرفته نمیشه،فکر نمیکنم دیدن و‌ بوسیدن دست پدر و مادر با شهادت امیرالمومنین در تضاد باشه

بلندترین فریاد من سکوت من است...

چقدر حقمونه ک جهان سوم باشیم

خب شهادت چ ربطی به عید دیدنی و تبریک عید داره ؟ 

چ ربطی به شیرینی خوردن و شکلات خوردن داره ؟ 

اگه شیعه ی واقعی هستید سعی کنید مردم رو با رفتارتون شیفته امام علی بکنید خود امام علی اینجوری از شما راضی تره 

نکته اینه که ‌خشک مذهب نباشیم 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

انشاالله که سایه ی پدرت روی سرت تا قیامت مستدام باشه.پدر از دست دادن داغی به دل میذاره تا ابد روی دل ...

طرف ۱۴۰۰ سال پیش شهید شده ولمون کنین تو رو خدا تو عربستان روز به روز دارن پیشرفت میکنن ما اینجا دلار از ۱۰۰ تومن گذشته طلا گرمی ۸ میلیون ارزو شده برا جوونامون بتونن ازدواج کنن 

یه عیدی مونده بود که به لطف گرونیا ج ا ازمون گرفت تنها چیزی که برامون گذاشتن همین گریه و زاریه 

هر طوری راحتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .