2777
2789
شما با یکی فوحش بده بی دلیل قطع رابطه نمیکنید ؟

میدونم خانم شمابچه سه سال رواذیت کن میادمیزنه توصورتت ک ازخودش دفاع کن دیگه ماک جای خوت داریم گفتم اگ میخادعروسی بگیره دندون ب جیگرمیزاشت ک برن سرزندگیشون بعدنمیرفت بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ اسفند عقد کردم عید قطع رابطه کردم🤣یک ماه ب عروسی آشتی کردیماز شب عروسی قط رابطه کردمی دو سه سا ...

خسته نباشی دلاور😂

اگه چحور‌ بودن باید کات کرد با خانواده شوهر؟😅

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ملت میگن پول نداریم پول نداریم دیروز تو طلا فروشی نفری ۶ ۷ تا النگو می‌خریدند یکی ۳۶۰ میلیون خرید او ...

بعد حالا دیروز تو تاپیکی یه احمقی میگفت طفلی طلا فروشا دیگه فروش ندارن یا این تورم هرچی میگفتم اتفاقا مشتریش ن بیشتر شده نمی‌خواست قبول کنه بعضیا ماسه داغ تر از اشن🤣🤣😐

ملت میگن پول نداریم پول نداریم دیروز تو طلا فروشی نفری ۶ ۷ تا النگو می‌خریدند یکی ۳۶۰ میلیون خرید او ...

دایی من همه جا میناله دیروز ۲۴۰ ملیون داده بود ۴ تا النگو برا دختر ۳ سالش 

۵ تا هم برا خانمش🙂🙂🙂

۱۵ سالللل یا حسین البته کاری ب اعتقادات ندارما من ۱۹ سالمه ولی ب ازدواج فکر میکنم زله ترک میشم😂😂

🤣🤣🤣

منظورم اینه که ۱۵ سال از ازدواجش گذشته باشه

نه اینکه ۱۵ سالش باشه.😁

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

👏👏👏👏👏دم شوهرت گرم ولی همینطوری نروسرخونه زندگیت برین یه مسافرت زیارتی بعدش برین سرزندگیتون ولی ...

نه همینجوری نمی‌ریم سر زندگیمون قرارم بریم ماه عسل لباس هم می‌پوشیم عکاسی میکنیم 

اتفاقا هیچوقت نشد منو مجبور کنه که برم خونشون 

خودشم مثه مهمون رفت و آمد داره خونه جدا داشته همیشه مستقل بوده 

حتی قبل از عقد هر چی دعوت میکردن شوهرم می‌گفت بهونه بیار نرو چون میدونست اذییت میکنن من هیچوقت خونشون نرفتم فقط خاستگاری دیدمشون 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

بابا کل دارو ندارشونه دارن پس انداز میکنن ملک ک نمیتونن طلا میخرن

خسته نباشی دلاور😂اگه چحور‌ بودن باید کات کرد با خانواده شوهر؟😅

مادرشوهر من هر حرفیو میزنه 

بعد اخلاقشو جا انداخته که همه میگن وا شوخی کرده 

شوهرم ک بود ی جور رفتار میکرد 

نبود تیکه مینداخت بهم

منم جوریه الان تو جمع فامیلش میبینمش ب همه سلام میدم جز اون

خب سختش میشه دیگ