2777
2789
عنوان

کم ناله کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 89 پست
اقتصاد نیس ولی فرصت سرمایه گذاری هستطلا و ارز

مردم تو نون شب موندن با چی سرمایه گذاری کنن اخه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستمم دو سال پیش همینو میگفت، انقد سود کرد تو صندوقای طلا الان ماشینشو مدیون منه

خب حالا یه توصیه کردی،دستتم دردنکنه،متوجه شدیم،

حالا چه سودی داری میبری که دائم داری تکرارش میکنی؟

باورم نمیشه که تو هنوز باورت نشده که اکثر مردم درگیر پول کرایه خونه و بخور و نمیر زندگی هستن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
الان کدوم صندوق خوبه برای خرید؟از کجا بفهمیم کی باید بفروشیمش؟

عیار و کهربا و گنج و طلا خوبن

ببین ایزی تریدر اگه داری حباب مینویسه بالای صندوقا، هر وقت حبابا زیر یک یا اطراف یک درصد بود بخر، رفت بالای ۳ ۴ درصد بفروش

الان حباب کهربا ۴ درصده یکم زیاده

البته اگه به پولش احتیاج نداری الان خریدی اصلا نفروش بزار حداقل ۶ ۷ ماه بمونه با سود ۵۰ ۶۰ درصدی بفروش

خب حالا یه توصیه کردی،دستتم دردنکنه،متوجه شدیم،حالا چه سودی داری میبری که دائم داری تکرارش میکنی؟

صاحب صندوق طلام اخه خودم

میخوام بچپونم تو پاچه مردم اخه

چه حرفیه شما میزنی، من از اینکه هموطنم زیر فشاره ناراحتم

نتیجه این که من سال ۴۰۰ با ۵۰ میلیون شروع کردمالان یک کوییک دارم و همین الان ۱۴۳ میلیون داخل صندوق س ...

سلام 

یعنی در طول ۳ سال سرمایه اولیه شما ده برابر شده؟

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

باورم نمیشه که تو هنوز باورت نشده که اکثر مردم درگیر پول کرایه خونه و بخور و نمیر زندگی هستن

من وقتی شروع کردم سرمایه گذاریو از ۲۰ ۳۰ میلیون شروع کردم

بعد نیاز شد وام گرفتم باهاش صندوق طلا گرفتم و الان در حد خودم سرمایه دارم

من وقتی شروع کردم سرمایه گذاریو از ۲۰ ۳۰ میلیون شروع کردمبعد نیاز شد وام گرفتم باهاش صندوق طلا گرفتم ...

خیلی پس دلت خوشه کی شروع کردی با طلای گرمی چند شروع کردی به زبون همین ۲۰ ۳۰ تومن راحته گفتنش عامه ی مردم ندارن 

بعد این مبلغ اصلا سرمایه نیست هیچی نیست در واقع 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!