2777
2789
عنوان

درد پا

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
زرده تخم مرغ بومی و زرد چوبه مخلوط کن شب ها با پارچه آب نخورده ببند چندشب زهر درد بیرون کشیده میشد ک ...

بعد چندین سال اثر داره اخه؟مامان منم حدود چهل سال پیش آسیب دیده ولی الان خیلی پادرد داره 

اگه اثر داره بگم انجام بده

عزیزم فقط استخوناتو تقویت کن همین به خودت برس گرمی بخور سردی اصلا استفاده نکن خیلی پاهاتو به آب نزن ...

اتفاقا قصد بارداری داشتم اصلا گرمیجات نمیخورم و به شدت بدنم سرده برا همین استخونام ضعیف شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا قصد بارداری داشتم اصلا گرمیجات نمیخورم و به شدت بدنم سرده برا همین استخونام ضعیف شدن

نه اینکارو نکنید چون به هرحال کلسیم بچه باید تامین بشه اگه خودتون مصرف نکنید اون کلسیم از بدن خودتون کم میشه

مثل خرابی دندون و درد استخون ها

میگم که مامان منم اصلا به خودش نرسیده بنده خدا تا تونسته فکر تمیزی خونه بوده تاجایی که من یادمه یکسره پاهاش تو آب بود در حال شست و شو اصلا یادم نمیاد یه لیوان شیر خورده باشه 

الان به خودش اومده که فایده ای هم نداره

نه اینکارو نکنید چون به هرحال کلسیم بچه باید تامین بشه اگه خودتون مصرف نکنید اون کلسیم از بدن خودتون ...

بله کاملا درسته حرفتون منم حدود چند ماه پیش با تجویز پزشک یه دوره کامل کردم هم قرص کلسیم و هم اهن و ویتامین د ولی یادم  انداختی من هفته ای بار قرص ویتامین د استفاده می کردم باید دوباره بگیرم  ممنون عزیزم