2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هستممم

بگو خواهر بگو گریه کنیم 

خستم خسته 

بدم میاد ۱۰۰ مو بدون بروز غم و ناراحتی ک خستگیم بزاز و بخوره تو ذوقم 😭😭😭😭

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
چه بگیم از زندگی نا امیدم 🥲🥲

بگو خواهر بگو گریه کنیم 

خستم خسته 

بدم میاد ۱۰۰ مو بدون بروز غم و ناراحتی ک خستگیم بزاز و بخوره تو ذوقم 😭😭😭😭

بگو خواهر بگو گریه کنیم خستم خسته بدم میاد ۱۰۰ مو بدون بروز غم و ناراحتی ک خستگیم بزاز و بخوره تو ذو ...

من دیگه سر شدم غم بزرگ تو سینه م هست احساس دردش باهام هست دیگه اشک چشمم خشک شده ، همش خسارت مالی تو زندگی می بینم هم خسارت عاطفی  ، به خدا که حوصله زندگی کردن ندارم کاش به دنیا نمی امدیم 😣

بگو خواهر بگو گریه کنیم خستم خسته بدم میاد ۱۰۰ مو بدون بروز غم و ناراحتی ک خستگیم بزاز و بخوره تو ذو ...

واسه زندگی ذوق ندارم یا هیچی نمیشه یا وقتی میشه که انگیزه نمونده واسم کسی که باید بهم اهمیت بده نمیده و حالا تو دو راهی موندم که همچی رو واسه خودم تموم کنم یا بیشتر بلاتکلیف بمونم خانوادم کلا در جنگن چه با من چه خودشون حس میکنم زشتم و بی ارزشم نمیدونم کجارو اشتباه اومدم و چی کم گذاشتم نمیتونم چطور زندگی مضخرفمو درست کنم بحث خودکشی نباشه ولی دلم میخواد بمیرم

من دیگه سر شدم غم بزرگ تو سینه م هست احساس دردش باهام هست دیگه اشک چشمم خشک شده ، همش خسارت مالی تو ...

گاهی دوس دارم تموم بشه ولی دلم میسوزه برای آرزوهام دلم برای آینده دلخواهم میسوزه😭😭😭

واسه زندگی ذوق ندارم یا هیچی نمیشه یا وقتی میشه که انگیزه نمونده واسم کسی که باید بهم اهمیت بده نمید ...

گاهی دوس دارم تموم بشه ولی دلم میسوزه برای آرزوهام دلم برای آینده دلخواهم میسوزه😭😭😭

ط،ل، اگر،می ۸۱۰۰

امرور صبح مریض بودم خواهرم گفت طلا ۷۹۰۰ شده گفتم عهه بعد خوابیدم یکی دو ساعت بعد بیدار شدم گفت طلا شده ۸۱۰۰ 

دیگه فاصله خواب شب تا صبح هم نهه 

فاصله خواب یکی دو ساعته قیمتا میره بالا وای خدا چی بگم اخه چی بگممم

منم همش دلم میخواد فکر کنم درست میشه ولی به جایی دیگه همه چی تمومه نه صبر چاره میکنه نه ادامه دادن انگار دیگه هیچه