یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو خواهر بگو گریه کنیم خستم خسته بدم میاد ۱۰۰ مو بدون بروز غم و ناراحتی ک خستگیم بزاز و بخوره تو ذو ...
من دیگه سر شدم غم بزرگ تو سینه م هست احساس دردش باهام هست دیگه اشک چشمم خشک شده ، همش خسارت مالی تو زندگی می بینم هم خسارت عاطفی ، به خدا که حوصله زندگی کردن ندارم کاش به دنیا نمی امدیم 😣
بگو خواهر بگو گریه کنیم خستم خسته بدم میاد ۱۰۰ مو بدون بروز غم و ناراحتی ک خستگیم بزاز و بخوره تو ذو ...
واسه زندگی ذوق ندارم یا هیچی نمیشه یا وقتی میشه که انگیزه نمونده واسم کسی که باید بهم اهمیت بده نمیده و حالا تو دو راهی موندم که همچی رو واسه خودم تموم کنم یا بیشتر بلاتکلیف بمونم خانوادم کلا در جنگن چه با من چه خودشون حس میکنم زشتم و بی ارزشم نمیدونم کجارو اشتباه اومدم و چی کم گذاشتم نمیتونم چطور زندگی مضخرفمو درست کنم بحث خودکشی نباشه ولی دلم میخواد بمیرم