ولی حسی که الان موقع شیر دادن دارم اصلا قابل توصیف نیست
گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤ چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه مامانت بالا سرت بود خب الان چه حسي داره بگو منم ذوق كنم
اره مامانم پیشم بود دوساعت بعد زایمان تو بخش
من طبیعی زایمان کردم
راسته که میگن تا بچه دار نشی نمیتونی درک کنی
خیلی بی نظیره
من تمام بدنشو بو میکنم وای بوی عشق میده
گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤ چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
شیردادن هم خیلی شیرینه احساس اینکه بچت داره از وجودت تغذیه میکنه و رشد میکنه واسه وزن گیریش کلی ذوق میکنی
اره مامانم پیشم بود دوساعت بعد زایمان تو بخش من طبیعی زایمان کردم راسته که میگن تا بچه دار نشی نمی ...
خيلي خوبه خوشبحالت من نه سنشو دارم نه شرايطشو ولي خيلي دلم ميخواد حداقل يبار يه زايمان يه شيردادن يه نه ماه نيني تو دل داشتن رو تجربه كنم يه بار بچم گريه كنه ارومش كنم يبار ببينم بچم چه شكلي ميشه خدا نصيب همه كنه البته يبارشو نه هرچقد كه بودش بخواد
شیرسفت شده بود تو سینم اصلا سینم یه تیکه سنگ شده بود هرچی هم فشار میدادیم هیچی نمیومد وقتی اومدیم خونه نی نی از گشنگی گریه میکرد مجبور شدیم شیر خشک بدیم پاک نامید شده بودم
خيلي خوبه خوشبحالت من نه سنشو دارم نه شرايطشو ولي خيلي دلم ميخواد حداقل يبار يه زايمان يه شيردادن يه ...
من فک کردم بارداری
نه هركاري ميكنم كه بعد ازدواج بچه دارشيم شوهرم ميگه نه ده سال ديگه
چند سالتونه