2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ١٩ شوهرم ٢٧

خیلی زوده عزیزم

من بیستو نه سالمه شوهرم سی ویک

بچه داری خیلی سخته

من دیگه دارم از بیخوابی مریض میشم شبا اصلانمیخوابه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
خیلی زوده عزیزم من بیستو نه سالمه شوهرم سی ویک بچه داری خیلی سخته من دیگه دارم از بیخوابی مریض می ...

شوهر منم ميگه ده سال ديگه ولي يكي مث من به نظرت چقد طاقت مياره 

خیلی زوده عزیزم من بیستو نه سالمه شوهرم سی ویک بچه داری خیلی سخته من دیگه دارم از بیخوابی مریض می ...

ما كه تا شص هفتاد بيشتر نيستيم هفتادشم خونه نشين ميشيم برا همين ميخوام نوهامم ببينم پير ميشم نميبينم

شوهر منم ميگه ده سال ديگه ولي يكي مث من به نظرت چقد طاقت مياره 

حالا ده سال هم خیلی دیره

۵سال دیگه خوبه به نظرم

اخه ده سال دیگه شوهرت میشه سی و هفت سالش

بعد از کجا میدونید بلافاصله بعد اقدام بگیره

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
حالا ده سال هم خیلی دیره ۵سال دیگه خوبه به نظرم اخه ده سال دیگه شوهرت میشه سی و هفت سالش بعد از ک ...

اره شوهرم كه از خداشه راحت بمونه هميشه ولي درست ميگي پنج سال ديگه بهترين موقعشه