2777
2789

اومدیم مسافرت مهمون خونه مادر شوهرم 

بنده خدا آدم خوبیه 

اما من بعد دنیا اومدن بچم از خانواده شوهرم بدم اومده از همشون 

خصوصا مادرشوهر برادر شوهرم 

با همسرم بحث میکنم

قبلا اینجوری نبود 

قشنگ رو ب نابودی در حرکتم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

سوره ناس .فلق بخون چشم زخمه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اذیت نکرده داری بی انصافی میکنی.

کارای کوچیکش در نظرم بزرگ میشه 

مثلا با جاریم تلفنی در مورد من حرف میزدن خندید  و من متوجه تمسخرش شدم 

یا الکی تو‌کارکون دخالت می‌کنه 

آدم ساده آیه 

نیست بدی ندارم

اما با نظراتش کارو خراب می‌کنه

جدیدا هم تو کار برادر شوهرم و ما خانوم ورود کرده حرفاش همش ب ضرر ما 

انگار ک‌ همسرم پسرش نیست و برادر شوهرم تنها پسرشه

دغدغه خونه زندگی و مشکلات اونو داره 

از ما می‌کَنه ک‌بده ب اونا

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
کلا بعد بدنیا اومدن بچه ادم سیستمش بهم میریزه

منم بهم ریختم و همسرم متوجه نیست اگر بحث میکنم اون وارد بحث نشه

منم مثل ی رادیو خراب حرف میزنم حرف میزنم آخرش ساکت

حق داری.

الآنم اومدیم دیدنشون 

و من متوجه شدم برادر شوهرم ک‌یکسال پیش با وقاهت تمام زنگ زده برادرام پول قرض گرفته و عابرومو پیش خانوادم برده 

الآنم پولشو نمیده 

مادر شوهرم خودشو قاطی کرده و بهش گفت ما از طرف اون پولو پرداخت کردیم در صورتی ک اینطور نیست 

رومون هم نمیشه بگیم آقا بیا طلبتو بده

حرص و جوش میخورم

الآنم اومدیم دیدنشون و من متوجه شدم برادر شوهرم ک‌یکسال پیش با وقاهت تمام زنگ زده برادرام پول قرض گر ...

برادرت چرا داد.حالا ب خاطر بچت حرص نخور ب شوهرت بگو پول از برادرش بگیره.