2777
2789

مشکوک به زگیلم و چند روزی حال روح و روانم حسابی بهم ریخته 

فوبیا ترقه دارم شوهرم امد دنبالم رفتیم یه جا نشستیم تو خیابون کلی گریه کردم و بهش گفتم اگه من مریض بودم حاظر نیستم باهاش بمونم و میخوام جدا بشم 

خیلی عاشقشم با عشق ازدواج کردیم 

اون هم خیلی ناراحت و ساکت بود 

بدترین روزای زندگیمه خانوما 

دعا کنید که تا هفته دیگه مشکلم حل بشه و زگیل نباشه

نمیخوام زندگی قشنگم بهم بخوره داشتم جهزیه میگرفتم خوشحال بودیم اما حالا هر دو ناراحتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه درمان نداره، خب درمان میکنی دیگه

درمان داره اما خب چرا من باید بگیرم نمی تونم با این بیماری کنار بیام همش میترسم کسیو درگیر کنم هر چند دکتر گفت معلوم نیست که زگیل یا ن نتونست تشخیص بده گفت هفته دیگه بیا بعد عید

خیلیییییییی بزرگش کردی

مرض لاعلاج نیست که !!

توی سن کم خود بدن هم کمک میکنه

و حواست باشه اگر رابطه داشتید همسرتم باید بره جای درست حسابی تست بده 

دکتر درست حسابی برو

واکسن حتماااااا بزن

از خرج عروسیت شده بزن

بده پول واکسن گارداسیل ۹ ظرفیتی

هم خودت

هم شوهرت

بزنید

بعدم پیگیر درمانش شو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببخشید یعنی همسرت انقدر بهت شک داره؟ منم یه همچین داستانی برام پیش اومد مشکوک شدم حتی به یقین رسیدم همسرم گفت حالا چیزیه که شده اشکال نداره حتما از لیزر بوده و فلان...بلدا مشخص شد زگیل نیست اما اون‌حمایته خیلی برام مهم بود اگه همسرم پستمو خالی میکرد داغون‌میشدم

مگه جز همسرت با کسی رابطه داشتی ک فکر میکنی زگیل داری

ربطی صرفا به رابطه نداره

الوده باشه جایی

میگیری

بچه کوچیک میبینی از خانواده گرفته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اول از همه چرا نمیگی از کجا گرفتی این وامونده رو؟؟؟؟؟

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج