2777
2789
عنوان

خوش به حالتون خانومای خونه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 2640 بازدید | 102 پست

عزیزم ما خانه داریم و پول اضافه نداریم کمکی بگیریم 

شما که خیالتون راحته هر ماه پول دستتون میاد چرا یه کمکی نمی‌گیری کارای سنگینت رو انجام بده ؟؟؟؟ 

من از بهمن ماه شروع کردم الان لکه گیری مونده اصلأ جون ندارم تمیز کنم هرچقدر تمیز میکنم دخترم کثیف میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم و حالم دقیقا برعکسه از موقعی که از سرکار اومدم بیرون افسردگی شدید گرفتمواقعا خونه ن ...

منم

خونه نشینی اذیتم میکنه از کارای خونه خوشم نمیاد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

چرا حتما باید قبل عید خونه تکونی انجام بشه

یعنی من عجیبم که این رسم قبول ندارم؛ معتقدم هروقت آدم دوست داشت و فرصتش بود میشه انجام بده صددرصد که نباید قبل عید انجام داد اونم به هرقیمتی

خانومای شاغل اصلا اینطور نیستن چون دستشون بازه کارگر میگیرن راحت. مارو گرفتی اخر شبی؟ همیشه هم که در تردد به منزل افی چیزی پستتون بخوره پول دارید میگیرید شب عید بی لباس نیستید. بخاطر مراوده کاری هم که همیشه رسیدگی به چهره دارید. اینو خودم که پانزده سال شاغل بودم میگمو دیدم

شما از اول سیاست اینو باید میداشتین که شوهرتون خرج شما رو بده مادر من سی سال شاغل بود درامدش فقط ماا ...

ببخشید شغل مادرتون چی بود؟

و اینکه سیاستش چجوری بود 

هر کار کنی اکثرا آقایون طمع میکنن 

احتمالا پدرتون خودش هم آدم خوبی هست یا اینکه وضعش خوبه

منم مثل شما امروز خونه تکونی و فردا هم خرید،حتی نرسیدم موهام رو رنگ کنم

منم رنگ نکردم.امروز رفتم خرید کلا رنگ مو رو فراموش کردم.فردا هم کار دارم و نمیتونم برم.هنوز خونه تکونیم تموم نشده.دو تا بچه کوچیک دارم که یکیشون 7ماهشه.الانم میخوام بخوابونمش که بتونم برم به یه کاری برسم نمیخوابه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من از وقتی بچه دار شدم دیگه همسرم موافق نبود برم سرکار چون میگفت خودت به بچه برسی خیالم راحت تره البته خیال خودمم راحت تر بود ولی تجربه هردو رو دارم هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره در کل برا خانوم تو خونه موندن بهتره هم خودش آرامش داره هم بچه از نطر مالی هم خانومای شاغل کمتر خرج خودشون میکنن اینو تو همکارهای خودم به چشم دیدم خانومای خونه دار بیشتر خرج میکنن حالا نمیدونم حکمتش چیه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤