2777
2789
عنوان

خوش به حالتون خانومای خونه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 102 پست
ببخشید شغل مادرتون چی بود؟و اینکه سیاستش چجوری بود هر کار کنی اکثرا آقایون طمع میکنن احتمالا پدرتون ...

مادرم معلم بود سیاستش هم این بود از اول ازدواج پولش مال خودش بود تمام خرج و مخارجش به عهده ی بابام بود در واقع پدرم از اول متوجه این قضیه شده بود  مادرم اینجوریه که از اول گربه رو دم حجله میکشه

من هم شاغل بودم. نوزده سال سنوات داشتم که خودم رو بازنشسته کردم. واقعا خونه داری بهترین کاره. مخصوصا ...

دقیقا منم یه مدت کوتاهی شاغل بودن رو تجربه کردم 

نه به باشگاهم میرسیدم نه یه کلاس هنری وقت میکردم برم

هم اینکه دیر به دیر ارایشگاه میرفتم ، خرید کردنام تند تند بود 

اصلا به قول شما زندگی نمیکردم و با حسرت به گذشته ام که خانه دار و آزاد بودم نگاه میکردم

در نتیجه اومدم بیرون و دوباره خانه دار شدم😁

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم میگیم خوشبحال شما، هم سرگرمی دارید، هم وجهه اجتماعی، هم درآمد. هم بودن تو جمع‌. نه ماها همش تن ...

اینو گفت همینو بشنوه ساده اییها

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

شما از اول سیاست اینو باید میداشتین که شوهرتون خرج شما رو بده مادر من سی سال شاغل بود درامدش فقط ماا ...

یه نظرسنجی بذار ببین خانم های شاغل آیا خرجی خودشون با شوهرشونه یا با خودشون! اصلا بیخیال خرج خودشون. بپرس ببین چند درصد حقوقشون مال خودشونه و تو زندگی مشترک خرج نمیشه!

یه نظرسنجی بذار ببین خانم های شاغل آیا خرجی خودشون با شوهرشونه یا با خودشون! اصلا بیخیال خرج خودشون. ...

من با بقیه خانم ها کاری ندارم من مادرم رو مثال زدم که از اول سیاست این رو داشت که پدرم رو متوجه کنه خرجش بر عهده ی اونه 

دقیقا منم یه مدت کوتاهی شاغل بودن رو تجربه کردم نه به باشگاهم میرسیدم نه یه کلاس هنری وقت میکردم برم ...

دقیقا هیچ تایمی برای خودم نداشتم. ساعت شش و ربع باید می‌زدم بیرون تا ساعت دو با یه عالمه آدم طرف می‌شدم و بعد تو ترافیک تا برسم خونه له و لورده بودم. می‌خوابیدم و بیدار که می‌شدم یه کوه کار تو خونه بود که باید انجام می‌دادم. خونه داری و غذا پختن و بچه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته هست. فکر کن وقتی بازنشسته می‌شدن همکارها، پنجاه سالشون بود. بچه هاشون همه بزرگ شده بودن پی زندگی خودشون. این ها تازه تو پنجاه سالگی می‌اومدن تعریف می‌کردن که وای تازه می‌فهمیم زندگی چیه! حالا بدبختی اونحا بود که دو تاشون تنها دو سه سال بعد بازنشستگی فوت کردند! تو تصادف یا یکیشون یهو سکته کرد. این ها رو که دیدم با خودم گفتم دارم چیکار می‌کنم واقعا؟ بازنشستگی تو ۳۸ سالگی، یکی از بهترین تصمیم های زندگیم بود.

میدونه چرا قشنگه؟چون هم خونه هستی و هم حقوق داری عزیزم

شاید. اما خیلی از خانم های اطرافیان و فامیل که کلا از اول خونه دار بودن و شوهرهاشون تامین مالی می‌کردند و مشکل مالی نداشتن، خیلی باحال تر هستند. راحت از شوهره پول میگیرن و وظیفه شوهره است که تامین کنه. این اخلاق شوهرهایی که زن شاغل دارند و فکر می‌کنند نباید دیگه تامین مالی کنن خیلی مزخرفه.

عزیزم منم شاغلم و چون دولتی ام تا امروز سرکار بودم .نیرو کمکی آوردم با کمک هم خونه رو تمیز کردیم‌.خریدم نداشتم  چون کلی لباس نپوشیده  داشتم .خرید  هفت سین و اینترنتی  انجام دادم .من سعی میکنم  از جایگاهی که دارم لذت ببرم 

سلام ببخشید با همون آزمون بار اول قبول شدید یا چندبار آزمون دادید چه منابعی خوندید؟؟چه سالی قبول شدی ...

سلام عزیزم

من سال ۹۸ آزمون مرکز رو قبول شدم

۱۴۰۰ کانون رو قبول شدم

هر دو هم همون بار اول

منابع چون پایه‌ام قوی بود خیلی منبع خاصی برای خوندن استفاده نکردم 

فقط ماده‌خوانی خیلی داشتم و تست زیاد میزدم

ولی مدنی و آیین دادرسی مدنی رو خیلی قوی کار کردم

مدنی کتاب‌های توکلی

آیین دادرسی دوره‌ی پیشرفته دکتر شمس

بعد هم هر روز قانون مدنی در نظم حقوقی دکتر کاتوزیان رو می‌خوندم و نکاتش رو یادداشت می‌کردم

ماه آخر هم از جزوه‌های دست‌نویس خودم می‌خوندم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

منم رنگ نکردم.امروز رفتم خرید کلا رنگ مو رو فراموش کردم.فردا هم کار دارم و نمیتونم برم.هنوز خونه تکو ...

عزیزم ،خدا قوت ،منم خونه تکونی نکردم رو تکونی کردم ،فقط روها رو تمیز کردم انشالله بعد عید کمکی می گیرم کابینت ها رو تمیز کنه

دقیقا هیچ تایمی برای خودم نداشتم. ساعت شش و ربع باید می‌زدم بیرون تا ساعت دو با یه عالمه آدم طرف می‌ ...

کار درستی کردی عزیزم 

خداروشکر هم حقوق داری و هم پیر نشدی و زندگی رو میفهمی،

به قول شما بچه داری و خونه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته هست

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده