2777
2789
عنوان

خوش به حالتون خانومای خونه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 2640 بازدید | 102 پست
من چندین سال گذشته تازه کار من حسابداری بود تو شرکتتا میرسیدم خونه میشد ۶-۷ شبولی خیلی بهتر از خونه ...

برای من بطالت اون ساعت هایی بود که برای پول، بهترین سال های بودن با بچه ام رو دادم رفت. اگر بچه نباشه، خوب شغل به عنوان سرگرمی خوبه اما بچه داستانش فرق می‌کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قوت. منم همکارتم. پنجشنبه ها هم دانشگاه داشتم. روزه هم میگیرم و دو بچه هم دارم. هم به خریدهام رسیدم هم خونه تکونیم فردا تموم میشه و هم سه چهار روز رفتم واسه مامانمم خونه تکونی کردم. اگر برنامه ریزی کنی به همه کارهای میرسی

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
صورتم پر مو هست...هیچ کار نکردم

منم شاغلم

از چند هفته جلو تر برا ۲۸ ام نوبت گرفتم رفتم اصلاح

رنگ مو هم خودم نمیخواستم

خونه تکونی هم کم کم دارم میکنم قرار نیست تمام سوراخ سنبه هارو بریزی بیرون یه تمیزی عادی کافیه

زحمت اضافه برا خودت درست نکن

نیروی خدماتی به درد همچین وقتایی میخوره که این همه از خودت کار نکشی

پولی که در میاریم باید باعث اسایشمون هم بشه دیگه

تمام خریدهامم از یه ماه قبل کم کم اینترنتی سفارش دادم 

هم برای خودم هم دختر و همسرم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خوب واقعا پسر اولم رو نفهمیدم چه جوری بزرگ کردم. ساعت سه که خسته می‌رسیدم خونه حال خودم رو هم نداشتم ...

شما از اول سیاست اینو باید میداشتین که شوهرتون خرج شما رو بده مادر من سی سال شاغل بود درامدش فقط ماال خودش بود خرج های ما بچه ها و مامانم و خونه به عهده بابام بود

من امروز 9 رفتم سالن و تا همین الانم تو سالنم

فقط خداروشکر فعلا مجردم وگرنه هیچی😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

برای من بطالت اون ساعت هایی بود که برای پول، بهترین سال های بودن با بچه ام رو دادم رفت. اگر بچه نباش ...

من تا نزدیک دوسال دخترم صبر کردم بعد رفتم سرکار

فکر کنم کافی باشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

چرا کارگر نمی‌گیری خب 

کیفیت و راحتی زندگی زن شاغل باید فرقی داشته باشه اگه قرار باشه آدم  از دوماه قبل عید بشوره بسابه دیگه چرا بره سرکار

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید