2777
2789
عنوان

خوش به حالتون خانومای خونه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم شاغل بودم. نوزده سال سنوات داشتم که خودم رو بازنشسته کردم. واقعا خونه داری بهترین کاره. مخصوصا ...

منم مثل شما بودم و حالم دقیقا برعکسه 

از موقعی که از سرکار اومدم بیرون افسردگی شدید گرفتم

واقعا خونه نشستن زجره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خانومای خانواده ما همشون شاغلن

یه سری کارا رو خودشون زودتر انجام دادن

واسه بقیه چیزا هم کارگر گرفتن

اتفاقا پول باشه دست آدم باز تره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من خانه دارم ولی خب بخاطر یه سری مسائل و همچنین ماه رمضون کارام همش موند دقیقه نود

فقط هم فردا رو وقت دارم

شما هم خودتو اذیت نکن، سطحی تمیزکاری انجام بدید و جاهایی که تو چشم هست رو تمیز کنید

ـبعدا بحال فرصت خونه تکونی کنید

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
من چی بگم که امروزم سرکار رفتم؟بعد همش میگن معلما تعطیلن فلانن....بخدا پوستمون کنده شده

مدیر ما هم زور کرده بود امروز باید بیاید...

زوری راضیش کردیم امروز رو تعطیل کنه

معلم...

معلم که کارش صب تا ظهره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آخه میدونم که ممکنه خواهرام یا خواهراش همون شبای اول بیان خونمون

خوشبحال خودم فقط من  خاندارم خونه تکنی نکردم نوزاد دارم تنها هدفم چاق شدن صاف نشستن و استغفار برا  اخرتم  همین عیدم میگذره با پول بیرپول با طلا بی طلا وووو

فقط داریم به بچه هامون ظلم میکنیم ما خانومای شاغل

خوب واقعا پسر اولم رو نفهمیدم چه جوری بزرگ کردم. ساعت سه که خسته می‌رسیدم خونه حال خودم رو هم نداشتم چه برسه به بچه‌ام. الان تمام مدت دارم از بودن باهاشون لذت می‌برم و می‌دونم این لحظه ها واقعا تکرار نشدنیه.

می‌دونی بدترین قسمتش چی بود؟ این که شوهرم خرجی بهم نمی‌داد چون حقوق من از اون بیشتر بود!! حقوق من واقعا شوهرم رو بی‌عار و بی‌مسئولیت کرده بود در برابر من. الان اما چون حقوقم خیلی کمتره، اون صفر تا صد خرج من رو به عهده گرفته. همه چیز الان سر جاشه تو خونه ما.

پول شوهر😅

اره شوهر هم پول میده اونم مردهای ایرانی... 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞