2777
2789
عنوان

خوش به حالتون خانومای خونه دار

2582 بازدید | 102 پست

راحت و بدون استرس و با زمان زیاد به خونه تکونیتون رسیدید...

به خریداتون رسیدید...

من تا دیروز سر کار بودم.. امروز تازه شروع کردم .. اما مگه تموم میشه.. از صبح تا الان بکوب کار کردم فقط آشپزخونه تموم شده... اندازه یه هفته کار هست.. اما فقط فردارو زمان دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداقوت 

نگران نباش، دو سه روز اول بخاطر شب قدر و اینا کسی مهمونی نمیره، همون روزای اول کم کم کاراتو انجام بده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ما تازه امروز شروع کردیم😁

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چرا

اینجا بگم خیلی ها ناراحت میشن بیخیال 

خودت به دور اطراف نگاه بندازی میفهمی زنی که پول دستش نباشه چه بلایی سرش میاد 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

اولین نفری میبینم که حسرت خورد..

خب عزیزم کمکی بگیر بعدشم مگه مجبوری فشار زیادی رو متحمل بشی

اینقدرررر خودتو اذیت نکن ک تایم محدوده 

با باید برنامه ریزی میکردی که رو به رو کم کم خونه تکونی رو شروع می‌کردی الانم 

میبینی دیره اولویت بندی کن

بعد اشپزخونه رو سراغ سالن و پذیرایی 

بعد اتاقا اگر رسیدی 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.