2777
2789

ای کاش اینجا حرفه دلمو بگم ولی بازم شکرش 

ماهنوز نخرید رفتیم نه کارای خونه....که بماند

اصلنم معلوم نیست بریم 

آخه چراااا چرا من باید با حسرت به بقیه نکاه کنم مگه من بنده اضافی همه ی فامیلامون رفتن همه همچی خریدن قشنگ خوشبحالتون مثلنننن حسودی نمیکنم تازه خوشحالم شدم فقط حسرت خوردم 

دوباره امشب رفتم خونه دوستم همشون....من با حسرت

دوباره مامانمینا رفتن خونه یکی از عمه هام اون‌یکی زنعمومم اومده بود 

عمم اینقدر از اون دختر عموم تعریف میکرده چایی میاره اونو زور میکنه بخوره ولی آجی من هیچی فرق میذار دوباره تعریف اون دختر عموم

چرا چرا چرا باید همیشه عیدا من دلم بشکنه چراااا باید گریه کنک چرا ما نباید داشته باشیم چرا مامانمن باید شرمنده شه ای خدااااا😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

تو تنها نیستی عزیزم...

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هس خانواده هایی که امشب دور از جونت داغدار شدن 

کسایی که قطع عضو داشتن 

و چشمایی که کور شدن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

واسه لباس عید میگی؟چرا باید،شرمنده باشی خیلیا نخریدن چون نداشتن خیلیا

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

این چیزا ارزش حسرت خوردن نداره.

ناشکری نکن

خوبه بشی مثل من ک هیچ ذوق واسه هیچی نداره ب روری بیفتی بگی کاش میتونستم واسه ی ثانیه خوشحال شم 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

این چیزا ارزش حسرت خوردن نداره.ناشکری نکنخوب بشی مثل من ک هیچ ذوق واسه هیچی نداره ب روری بیفتی بگی ک ...

اخه منم ذوق ندارممممممم فکردی ذوق دارم فقط درد من این نیست کههههه ن از همجا خودرم

من پول داشتم رفتم خرید ولی خرید نکردم برگشتم چون هیچی حالم خوب نمیکنه

یاد پارسال افتادم با چ ذوقی منتظر عید بودم امسال حتی ماهی سبز ها چیزی رنگی رنگی خوشحالم نکرد .

حسرت نخور

انرژی منفی جذب نکن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

دروغ میگن پول هیچی نیسا چرا همچی پولهههههه

پولو ول کن بعضیا پول ندارن ولی ی خانواده و فامیل شاد دارن ک نمیزارن آب تو دلت تکون بخوره 

فامیل ما ک مارو بیشتر یاد بدبختی میندازن 

ی مشت ناله کن بیچاره متعصب

من پول داشتم رفتم خرید ولی خرید نکردم برگشتم چون هیچی حالم خوب نمیکنهیاد پارسال افتادم با چ ذوقی منت ...

دقیقا منم تو اینستا لباسای خوشگلی میبینم مامانم میگ بیا بخر میگن ولش کن 

ب قول تو هیچی حالمو خوب نمیکنه حتی گرون ترین لباسا