2777
2789
عنوان

لطفا بیاید کنکوور

340 بازدید | 49 پست

من کنکوریم 

ن میتونم تو خونه درس بخونم(مدام حواسم پرت میشه و پای درسم نمیمونم) شرایطشم ندارم برم جای دیگ بخونم کتابخونه ها هم تعطیلن ب علت تعمیرات و.. 

چیکاار کنم🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=375855122]اره اتاق جدا دارم[/QUOTببین الان تا کنکور چیز زیادی نمونده سعی کن حواست خوب جمع کنی این یکی دوماه خوب بخونی دیگه دانشگاه قبول شدی خیالت راحته

چیا حواست پرت میکنن؟ گوشی ؟

اون ک بخاد میخونه شده روی سنگ

با این نظر کاملا مخالفم ادم باید فضاش مهیا باشه تا درس بخونه من خودم درس خونم ولی‌ اگه سرصدا یا رفت امد باشه یا مهمون داشته باشیم نمیتونم درس بخونم

[QUOTE=375855122]اره اتاق جدا دارم[/QUOTببین الان تا کنکور چیز زیادی نمونده سعی کن حواست خوب جمع کنی ...

ن خواهرم😐🤦‍♀️

یوقتایی میاد تو اتاقم میشینه حرف میزنه منم وقتی خسته میم منتظر بهونم ک درسو ولش کنم

امروزم اومد پیش من فیلم نگاه میکرد کل تایم ظهرم هدر رفت

ن خواهرم😐🤦‍♀️یوقتایی میاد تو اتاقم میشینه حرف میزنه منم وقتی خسته میم منتظر بهونم ک درسو ولش کنمام ...

باهاش برخورد کن این اینده توعه نزار با فیلم چیزای الکی هدر بره اگه این یکی دوماه مث خر بخونی ی دانشگاه خوب قبول میشی خیالت راحته وگرنه باید پشت کنکور بمونی سعی کن وقتت هدر ندی این وقتا برا کنکوری ها طلایی