2777
2789
عنوان

باشگاه کتابخوانی 😎

159 بازدید | 29 پست

دوستانِ جان، سلام، من یک عدد کرمِ کتاب هستم 🐛 خوشحال میشم بگین تو تعطیلات نوروز، قراره چه کتبی رو مطالعه کنید؟! چندتا کتاب؟! چه ژانری؟! و ... لطفا از بهترین کتاب‌هایی که خوندید، هم معرفی کنید تا همه استفاده کنیم 😍 و اینکه آیا پایه هستین باهم استارت مطالعه گروهی بزنیم؟! و به نقد و بررسی و تبادل نظر درمورد کتاب‌ها بپردازیم؟! 💜 یه گروه واتس اپ می‌زنم و شروع می‌کنیم. هرکی پایه‌اس بگه لطفا 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب های صادق هدایت 🤌🤌🤌🤌

ولی اگه روحیه ضعیفی داری و بیش از حد تحت تاثیر کتاب قرار میگیری بنظرم نخون آثار روحی بدی میاره 

ولی من خیلی دوستشون داشتم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

کتابخانه ارواح 

یکی از ما چهار نفر دروغ می گوید 

و کتاب جزیره دکتر موریس 

و چند تا دیگه 

البته من بیشتز صوتی گوش میدم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

خیلی خوندم امسال چون کرمش و داری قطعا اینارو خوندی تکه هایی از یک کل منسجم  چهار میثاق مغازه جادویی هنر همه فن حریف شدن در احساسات اینا روانشناسی های بدرد بخورن بقیش مالی نیست

نیچه گریست و غرور تعصب در حالحاضر دارم میخونم 

منننننن

البته تلگرام بیشتر موافقم 

الان دارم کافکا در کرانه رو می خونم

امیدوارم قبل عید تموم بشه 

می خوام یه لیست درست کنم برای سال جدید کتابایی که باید بخونم 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

کتاب های صادق هدایت 🤌🤌🤌🤌ولی اگه روحیه ضعیفی داری و بیش از حد تحت تاثیر کتاب قرار میگیری بنظرم نخ ...

من دیوونه‌ی هادی صداقتم! 😎 و کتاب‌های دارک خیلی می‌پسندم ... مثل مسخ کافکا! ... بوف کور هدایتو دارم تو طاقچه بهش گوش میدم و کتابشم دارم نسخه اصلی. شاهکاره

بله کتب

شیمی ۳ شیمی ۲ شیمی ۱

زیست ۳ زیست ۲ زیست ۱

فیزیک ۳ فیزیک ۲ فیزیک ۱

ریاضی ۳ ریاضی ۲ ریاضی ۱

زمین

ادبیات

عربی

دینی 

زبان

هویت اجتماعی 

سلامت و بهداشت

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

خیلی خوندم امسال چون کرمش و داری قطعا اینارو خوندی تکه هایی از یک کل منسجم چهار میثاق مغازه جادویی ...

اووووف نیچه گریستو با صدای آرمان سلطان‌زاده گوش دادم، سوپر خفن بود! ... پروفسو نیچه ... یوزف بروئر ....  wow