2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بهم گف بجز خوردن به دخترت چیزی یاد ندادی

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به بچه‌ات نمیگی بشینه، باید دعواش کنی.

لابد از اون مادرایی که عین خیالتون نیست بچتون خونه مردم رو بهم بریزه و ...

حق با برادرشوهرته، شانس آوردی من خواهرشوهرت نیستم وگرنه یکی میزدم دم باسن بچه تا بشینه سرجاش

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کی گفته عقل ندارهاتفاقاً بچه ها همه چی و میفهمنفقط بزرگ تر ها الکی میگن که نمیفهمنن

هعی 

عزیزم روانشناس های کودک اینو میگن 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

به چرت و پرت های این سایت توجه نکنید که میگن ای چرا تو به طرف توهین نکردی و....

خب باید بچه رو کنترل کنید شاید فرزند آدم برلی خودش شیرین باشه و همه کارهاش خوشمون بیاد ولی برای بقیه اینجوری نیست 

و اینکه اگه بع حرف خاله زنک های سایت گوش کنید خودتون و بچه هاتون از چشم بقیه میندازن 

باز هر جور صلاح میدونید

چکار کنم بخدا حرف میزنم کتکش میزنم با مهربونی یوختا لح میکنه

بچه ۵ ساله رو کتک نزن گلم ... پسر منم ۴ و نیم بسیاااار لج بازه  ولی تو جمع خیلی بهتر رفتار می‌کنه چون تو خونه شیطنتش تخلیه میشه . با آرامش چیزای کوچیک ازش بخواه انجام داد تشویقش کن . برادر شوهرم عموی بچه است و دوسش داره بدحرف اینا که میگن جرش بده بزن دهنش و ... گوش نکن .. شوهر من ب جاریم می‌گفت دخترت داره زیادی چاق میشه مواظب خوردنش باش ناراحت میشد الان دختر جوان چاق و درررررشت و خودش ناراحته ولی معده گشااده و لاغری سخت .. 

به چرت و پرت های این سایت توجه نکنید که میگن ای چرا تو به طرف توهین نکردی و....خب باید بچه رو کنترل ...

والا انگار دشمن بچه حرف زده . عموش بوده و مث بچه اش دوسش داره . پس فردا دختر داداشش مودب و موفق باشه افتخاریه براش برعکس باشه هم مایه خجالت . 

والا انگار دشمن بچه حرف زده . عموش بوده و مث بچه اش دوسش داره . پس فردا دختر داداشش مودب و موفق باشه ...

واقعا نمیدونم خودشون هم اینجوری هستن یا از قصد به بقیه اینجوری میگن تا زندگی طرف رو خراب کنن

یعنی چی مثلا عموی بچه میگه یکم تربیت کن میگن نمیدونم چرا نزدی تو دهن عموش چرا فحش ندادی و....به خدا یکی توی فک و فامیل اینجوری کنه رسوای عالم میشه نمیدونم رو چه حسابی این حرفارو میزنن 

طرف باید به خاطر یه شیطنت بچه با همه دعوا کنه بره تو غاز زندگی کنه!

یه سرچ بکنهم روان شناسان کودک هم متخصصان دینگفتن که تربیت از قبل از تولد آغاز میشه

شما باید بری اطلاعات خودت به روز کنی

همین الان سرچ بزن پیامبر گفتن تا قبل 7 سالگی بچه پادشاه خونست تا 14 سالگی که زمان تربیت هست نوکر خونه و بعد اون رفیقت 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
شما باید بری اطلاعات خودت به روز کنیهمین الان سرچ بزن پیامبر گفتن تا قبل 7 سالگی بچه پادشاه خونست تا ...

عزیزم بله پیامبر همچین سخنی داشتن
ولی اگه همین آقا و سروری که پیامبر (ص) گفتن رو هم خوب بررسی کنی
میبینی که تربیت صورت میگیره ولی غیر مستقیم ، گفته باید آزاد باشه ولی عواطف و احساسات درستش و پدر و مادر رشد بدن ( با استفاده از تقلید)
یعنی امکان نداره که تربیت به کل رها بشه
من متنش و کپی میکنم ، بخونید
در ضمن ، خود دین گفته تربیت فرزند حتی از زمان ازدواج شروع میشه

من اگر تو حیطه ای اطلاع نداشته باشم ، جرأت نمیکنم اظهار نظر کنم ، سال هاست که در حیطه ی تربیت کودک تحقیق میکنم
پیامبر خدا (ص) فرمود: الولد سید سبع سنین و عبد سبع سنین و وزیر سبع سنین(مکارم الاخلاق، ص 115، به نقل از همان منبع). کودک هفت سال آقا و سرور است و هفت سال زیر دست و فرمانبردار و هفت سال وزیر و مشاور (پدر و مادر) است.

در هفت سال اول باید آزاد باشد که بازی کند، باید عواطف و احساسلات صحیح او را رشد داد و با رفتار خوب و گفتار پسندیده او را پرورش داد و بدون توقع اطاعت از او، سعی کرد که با عمل و گفتار صحیح از حس تقلیدش بهره جست.

در هفت سال دوم کم‌کم باید زشت و زیباها را به او فهماند و در تأدیب او کوشش کرد و او را به ارزش‌ها و دوری از زشتی‌ها رهنمون ساخت.

در هفت سال سوم باید با او به منزلۀ مشاور رفتار کرد، دیگر به صورت آمرانه‌ای با او برخورد نشود و وی را چون عضو بزرگ خانواده ملاحظه کرد و مانند سایرین او را در تصمیم گیری‌ها دخالت داد (
اسلام اولین مرحله تربیت فرزند را قبل از ازدواج می داند و می فرماید وقتی می خواهی برای خود همسر انتخاب کنی دقت کن چه کسی را به عنوان مادر فرزندت انتخاب می کنی و پیامبر اکرم (ص) نیزمی فرماید:« أنکحوا الاکفاء و أنکحوا منهم و اختاروا لنطفکم؛ به هم شأن خود زن بدهید و از هم شأن خود زن بگیرید و برای نطفه های خود (جایگاهی مناسب) انتخاب کنید» و در جای دیگر نیز می‌فرماید«بنگر که فرزندت را در چه نسل و نژادی قرار می دهی، زیرا که رگ و ریشه خانوادگی در فرزند تأثیر می گذارد» که از این حدیث نکاتی همچون نخستین زمینه شکل گیری کانون تربیت فرزند از منزل رقم می خورد، مادر مهمترین نقش را در تربیت فرزند دارد را می توان استنباط کرد.
همچنین اسلام می فرماید قبل از بارداری روی اعمال و رفتار خود و غذای خود حساس باشید و لقمه حلال استفاده نمایید و از غذای حرام یا حتی شبهه ناک بپرهیزید. نطفه پدر باید از غذای حلال تشکیل شود و رحم مادر نیز باید با غذای حلال آماده بارداری شود.

شما باید بری اطلاعات خودت به روز کنیهمین الان سرچ بزن پیامبر گفتن تا قبل 7 سالگی بچه پادشاه خونست تا ...

اون بچه های اعراب ۱۴۰۰ سال پیش بودن . نه بچه های الان پسر چهار ساله من از گوشی من بیشتر از خودم سر در میاره بازی نصب می‌کنه بازی هوش حل می‌کنه و .... الان بچه ها هوش و استعدادش دارن پس تربیت هم باید از همون اول انجام بشه . منظور سخت گیری و اذیت بچه نیست ولی نمیشه ول کرد ب امون خدا تا ۷ سالگی بچه ۶ متره زبون داره و مث چوبی ک خشک شده و حالت نمیگیره .