2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14817 بازدید | 316 پست
من فقط ناراحت دخترای 30 سال اینده هستم که قراره پدرایی گیرشون بیاد که با همه وجود ازشون نفرت داره.شم ...

اونیکه ک فکر کنه جنسیت بچش دست خودشه ...ب نظر من ی احمقه و فوق نادون .

اینکه جنسیت بچش همونی شده که دوست داشته بخاطر کارایی ک اون کرده نبوده ،قطعا خدا خواسته .وگرنه اگه توی تقدیرش نبود هرگززززززز نمیشد به هر دری ام ک میزد دست خالی میومد.

من خودم ی زمانی عاشق پسر بودم از حشمت فردوس هم حشمت تر بودم .....توی ی تاپیکی چمد وقت پیش از منه ۴سال پیش نوشتم ...ولی این منی که الان داره باهاات حرف میزنه ،به چیزی ک خدا براش چیده راضیه چون میدونه خدا همیشه توی زندگیش بهترینارو نصیبش کرده .

اینکه میگی پدران آینده ،بازم مقصرش ما زناییم ...دقت کن چقدر این خانمایی ک تاپیک میزنن بچم دختره و فلان ...میبینی تهش یا خودشون دوستش ندارن ،یا میندازن گردن خواهرشوهرو مادرشوهر ...بازم ته ته ماجرا وصل میشه ب خود ما خانم ها.

درحالیکه خدا ب پیامبر دختری عطا کرد ک فرزندانش شدن ادامه نسل پیامبر.

اونیکه ک فکر کنه جنسیت بچش دست خودشه ...ب نظر من ی احمقه و فوق نادون .اینکه جنسیت بچش همونی شده که د ...

حرف هات رو قبول دارم هیچ کدومش هم رد نمیکنم.جنسیت فقط دست خداست.خیر و صلاح هم فقط خودش میدونه و بنده احمق نمیدونه همون پسر یا دختری که عاشقش هست ممکنه بشه بلای جونش.اینجا فراوون هستن دخترایی که ارزوی مرگ والدینشون رو دارن.پس دختر و پسر هر دو ممکنه بشه آفت زندگی.فقط و فقط خدا صلاح بنده احمقش رو میدونه.

اما اینکه خانما اینجا این طوری به اسی حمله کردن نشان میده مشکل روحی شدیدی از کودکی دارن.اونم به خاطر کمبود محبت.

وگرنه اسی وقتی دخترش رو ببینه با همه وجود عاشقش میشه.

اما خانمایی که فحاشی کردن مشکل حاد دارن.

وگرنه خیلی راحت میتونستن بدون توهین با اسی صحبت کنند.این همه توهین به زن باردار که هورموناش کلا بالا و پایین هست.اصلا صحیح نیست.

اگه واقعا این تاپیک راست باشه و اسی باردار باشه.و با این همه توهین چیزیش بشه واقعا از تاوانش نمیترسن؟

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف هات رو قبول دارم هیچ کدومش هم رد نمیکنم.جنسیت فقط دست خداست.خیر و صلاح هم فقط خودش میدونه و بنده ...

منم که گفتم همه این ناراحتی ها بخاطر تبعیض هست ک خیلی عا بین دختر و پسر قائل میشن .

اسی خودشم جنسیت بچشو دوست نداره ...نگران نباش خدا خودش بلده چکار کنه .

دوستان فکر نکنم ربطی به جهالت داشته باشه یکی دوست داره دختر داشته باشه یکی دوست داره پسر داشته باشه 

مثلا‌ من خودم واقعا دوست داشتم یه دختر داشته باشم خدا بهم پسر داد الان عاشق پسرمم و وقتی فهمیدم پسره ناراحت نشدم چون هدیه خداست فقط برام سلامتیش مهم بود یعنی الان من جاهلم یا فقط کسایی که دوست دارند بچشون پسر باشه جاهلن.(دوستان ببخشید منظور بدی ندارم) 

اصلا ربطی به جهالت نداره البته بعضیا هم هستند خودشونو میکشن بچشون پسر باشه و اگر نشه انگار غم عالم دارند ولی کلیت ربطی به جهالت نداره 

شعور داشته باش با یک کلمه پسر دوست دارم قرار نیست فحش بدی خجالت بکش

یک کلمه نیست

از و یک جملست اولا

دوما از این ی جلمه اندازه هزاران هزار جهالت نادانی کمبود شعور

مشکلات در اعتماد بنفس روان و... هست

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

دوستان فکر نکنم ربطی به جهالت داشته باشه یکی دوست داره دختر داشته باشه یکی دوست داره پسر داشته باشه ...

عزیزم داره میگه ناراحتم. ناراحتی برای چی اخه؟

منم وقتی سونو گفت بچت پسره شوکه شدم ناراحت شدم چون رژیم دختر گرفته بودم ولی از در که اومدم بیرون گفتم خداروشکر که سالمه.حتما مصلحتم این بوده

الانم  جیگر منه نفس منه. دوساعت نبینمش میمیرم

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

دوستان فکر نکنم ربطی به جهالت داشته باشه یکی دوست داره دختر داشته باشه یکی دوست داره پسر داشته باشه ...

این بعضیا که میگین اگه یکی از بچه هاشون پسر یا جنسیت مورد نظر شون بشه دیگه اصرار نمیکنن و یا دیگه بچه دار نمیشن یا شدن واسه جنسیت ناراحتی نمیکنن 

کاربر ها بارها توی تایپیک هم گفتن که مشکل شون با این هست که گفته ناراحت شدم یا این چند ماه بارداری همش استرس جنسیت رو داشته و این همه استرس توی آینده و سلامتی اون بچه تاثیر گذار هست، 

ما که از سال های قبل و شرایط ظلم های که بخاطر دختر می‌شده یا حتی مردها بخاطر پسر میرفتن سراغ همسر دوم یا خانم زایمان‌های متعدد رو بخاطر پسر به جون می‌کشید و علننا اصلا توی ارث با اینکه قانون بود ولی ارثی به دختر نمیدادن، و جدیدا فرزند پسر به رقابت بین خواهر شوهر و جاری و زن داداش تبدیل شده، اسمش جهالت هست چون پشت دوست داشتن یه جنسیت فقط یه دوست داشتن ساده نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

سلام اسی من ازت معذرت می‌خوام حرف های تندی زدم 

آخه با تفکرات شما هزاران دختر به خاطر جنسیت سقط شدن و اگر به دنیا اومدن خانواده مثل حیوون رفتار کرده باهاشون 

خواهشاً حتی اگر متنفر از دختر هستید داد نزنید و ترویج نکنید 

راحت وقتی به دنیا اومد بدید خانواده هایی که بچه دار نمیشن 

انشالله بچه های بعدیتون گل پسر بشه

حالا انقد بگو ناشکری کن که خدایی نکرده خدا همینم ازت بگیره

میدونی چند نفر در به درن که خدا یه بچه بهشون بده

بیخیال زن..هر دو نعمت خدان 

سری دیگه برو زیرنظر دکتر ایشالا پسر شه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

ممن خیلی دنبالت گشتم

چلا 😁😁 😅😅

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺