2777
2789
عنوان

تو کوچه‌تون چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 214 پست
ترقه اینا تموم شده یکی دوتا میندازن ولی کوچه پشتیمون یکی رو چاقو زدن آمبولانس اینا اومد😐😐😐

🤕😨😧

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا ؛ ۱۱۰ بیاد؛ میره وسط یه قِر ریزی میده و برمیگرده؛😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
دقیقا تر به آتیش خشک میسوزه کاش فقط خودشون بمیرن و مصدوم شن نه بچه بیگناه مردم

انشالله خودشونم مشکلی واسشون پیش نیاد وگرنه دارن بی عقلی میکنن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

کسی خودش زده به خواب نمیشه بیدار کردحالا تا صبح بحث کن🤷‍♀️

آره به خدا😂😐😑😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

کاش مردم یه آتیش روشن کنن و دورش بزنن و برقصن. من نمی فهمم این وحشی بازیا چه لذتی داره

حسود خانم

چشم نداری ببینی مردم آزاری کنن؟😅

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

طرف ما که نمیدونم مردم فرهنگشون بالاتر رفته یا پلیس زیادی مواظب بوده هرسال جنگ بود ولی امسال خداروشکر آرومه و چند جایی آتیش روشن کردن و خیلی قشنگ دورهمی گرفتن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خب شما محله بافرهنگ داری زندگی میکنیمال ما انگار به مهمات کشور دسترسی دارن تموم نمیشه فعلا

آره واقعا به زیرزمین های مهمات سپاه وصلن انگار😂😂