2777
2789
عنوان

تو کوچه‌تون چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 214 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🔴افزایش شمار فوتی‌های چهارشنبه‌سوری به ۸ نفر

▪️۱۶۷۴ مصدوم و قطع عضو ۱۰۰ نفر

سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با تسنیم:

🔹تعداد مصدومان به ۱۶۷۴ نفر در کشور افزایش یافت و ۱۶۰۴ نفر از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شده و ۷۰ نفر نیز در محل حادثه درمان شده‌اند‌.

🔹تعداد فوتی‌های حوادث چهارشنبه سوری به ۸ نفر افزایش پیدا کرده است.

🔹۱۰۰ نفر از مصدومین دچار قطع اندام‌، ۴۲۴ نفر دچار آسیب به ناحیه چشم و ۶۲۳ نفر نیز دچار سوختگی شده‌اند.

🔹آذربایجان غربی، تهران و کردستان بیشترین آمار مصدومان را بین استان‌های کشور دارند./خبرگزاری تسنیم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

آهنگ شیش و هشت بذارن خودم براشون گرم می کنم، حیف که جلوی وحشی بازی رو نمی گیرن ولی شادی رو چرا!

😂همین دیگه مشکل وحشی بازیه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

دیدی اسیمشکل تو ترقه و فلان نیستتو از آهنگ و رقص مردم بدت میاد

نه واقعا مشکل من فقط سر و صداس آروم باشن یا تو خونه خودشون باشن کاری ندارم باید می بودی و می دیدی ۳ تا ماشین سر کوچه پارک ۳ تا ماشین وسط کوچه پارک بین اون ماشینا عروسی گرفتن صداشون تا عرش الهی میره خودتم بودی همین کارو می کردی

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

جلمان چه کلمه باحالیهمحل ما هم همینه ما هم داریم جلمان میدیم

کدوم شهرین

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خدا بداد کسانی برسه که تو واقعیت مجبورن تحملت کنن وگرنه مجازی راحته ایگنور کردنترو پیامم ریپ نزن حوص ...

لولت اگه زیر من نبود که مزاحمت برای من ایجاد نمیکردی که🤣🤣حق داری گفته هات از اتفاق های زندگیت نشعت میگیره سخته تحمل آدمی مثل تو که دوست دارن راجب هر چیزی نظر بدن  خودشونو نخود هر آشی کنن تا فقط بگن منم آدمم برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه بچه از اپارتمان رو به رویی ترقه های کوچولو میندازه تو کوچهبچم میترسه گریه میکنه😂

الهی😂

لولت اگه زیر من نبود که مزاحمت برای من ایجاد نمیکردی که🤣🤣حق داری گفته هات از اتفاق های زندگیت نشعت ...

سوادم که نداری

مگه نگفتم ریپ نزن؟

مگه تو سواد داشتی که صد بار گفتم برو خدا روزیتو جای دیگه بده بازم پرو پرو مزاحمت ایجاد کردی🤣

حوصله بحث با احمقا رو ندارم واسه همین دیگه جوابت نمیدم تا بسوزی

حالا هی چرت و پرت بگو