2777
2789
عنوان

تو کوچه‌تون چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 214 پست
تو کوچه ما مردوم دارن جشنشونو میگیرین چهارشنبه سوریشونو به در میکنن ایشالا که همیشه همینطوری شاد باش ...

کاش کوچه ما هم مث آدم شادی کنن سرسام گرفتم به خدا

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا عقلشون مشکل دارهمن دارم از شادی انسان های متمول صحبت میکنمباور میکنی ، مردم کوچه ی ما به موقع و ...

خب شما محله بافرهنگ داری زندگی میکنی

مال ما انگار به مهمات کشور دسترسی دارن تموم نمیشه فعلا

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

من میگم یه روزهترقه و آتیش و آهنگفردا تمومهچرا همیشه باید خودخواه باشیممردم همه تو غم و ماتم اناین چ ...

نه والا هر روز دارن شادی میکنن امروزم شورشو در میارن

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

تو دیگه چقدر رو ابرایی اخه کی به تو و امثال تو حسادت و بخل میورزه؟😂😂😂ماذا فاذا؟بشین یه گوشه ماستت ...

املای تو و همچنین ایکیو تواگه خوب بود که متنو درست میخوندی که حرف  بی ربط تحویلم ندی  ،گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه پیف پیف بو میده 🤣🤣گفتم که برو خدا روزی اجرتو جا دیگه بده حالت خوب نیست اصلا 

نه عزیز جان وقتی واسه آدمای بیگناهی تو خیابونن مشکل پیش بیاد یعنی مساله خصوصی نیست

دقیقا تر به آتیش خشک میسوزه کاش فقط خودشون بمیرن و مصدوم شن نه بچه بیگناه مردم

املای تو و همچنین ایکیو تواگه خوب بود که متنو درست میخوندی که حرف بی ربط تحویلم ندی ،گربه دستش به ...

خدا بداد کسانی برسه که تو واقعیت مجبورن تحملت کنن وگرنه مجازی راحته ایگنور کردنت

رو پیامم ریپ نزن حوصله ادمای لول پایینی مثل تورو ندارم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗