2777
2789
عنوان

سرکار پسره گفت امروز خیلی جذاب شدی

222 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها اول اینکه من مجردم. بعد محل کارمم کاملا مردانه است  . 

کلا هم آدمی هستم که باهمه مرد و زن با لبخند و احترام  صحبت میکنم چه کارگر باشه چه مدیرعامل و کلا آدم خاکی هستم . 

یه پسره هست از کارگرای اونجا که همشهریمه چند روز پیش از شهرشون یه سری چیز میز آورد منم خیلی اصرار کردم که پولش رو پرداخت کنم دیگه با همین بهانه شمارشو بهم داد که من پیامک بزنمو شماره حسابشو بگیرم . حالا عصری به من زنگ زده انقدر زر زد که سرم رفت آخرم گفت امروز خیلی جذاب شده بودی خانم فلانی. منم عین خنگا گفتم مرسی متشکرم😐 

اعصابم خیلی خورده .حس میکنم بهم بی احترامی کرده یا من رفتارم مشکل داره  . چجوری رفتار کنم از این به بعد ؟ وااااااقعا ناراحتم 

فکر میکردم همه ام عین خودم بدون قصد و غرض فکر میکنن🥲🥲

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ گریه ای محض رضای خدا موش نمیگیره شک نکن👌🏼

آخه هم شهریم بود یه سری چیز میز آورده بود گفت نمیخوای ‍؟ منم با کله قبول کردم☹️ آ

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

حس میکنم پتانسیل اینو نداری که تومحیط مردانه کارکنی اون مردتیکه هم خیلی بی شخصیته که برداشته گفته جذاب شدی ببین کجا وا دادی چجوری تحویلش گرفتی که همچین جرعتی کرده اینو بگه ازاین ب بعد خودتو سنگین تر بگیر دلیل نداره تومحیط مردونه همیشه بالبخند باشی هرچقدم جو صمیمانه باشه محیط کارگری بدترین محیطه متاسفانه واسه رد وبدل کردن این حرفا اینو توهین ب کارگر نگیریدا منظورم تومحیط کارگری حرف بسیاره باید خیلی مواظب باشی اینو کسی که اونجا کارکرده میفهمه

زیادی خاکی بودن باعث میشه فک کنن گرم گرفتی،یکم سرسنگین تر رفتار کن

شاید .من بعد باید روی رفتارم کار کنم 🥺 ولی واقعا من از روی احترام جواب میدم

شاید .من بعد باید روی رفتارم کار کنم 🥺 ولی واقعا من از روی احترام جواب میدم

منم همینطور بودم دیگ انقد اذیتم میکردن

منم دیگ سرسنگین شدم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

حس میکنم پتانسیل اینو نداری که تومحیط مردانه کارکنی اون مردتیکه هم خیلی بی شخصیته که برداشته گفته جذ ...

بله درسته🥲🥲 اولین تجربه کاریم بود

شبیه اون پسره که میگفت من دکترای مهندسی نفت دارم (:مهندسی ، مهندسیه دیگه ؛ مقطع رو لازم نیست بگی که ...

متوجه نشدم

بله درسته🥲🥲 اولین تجربه کاریم بود

من هم توشرکت کارکردم که محیط کاملا مردونه بود ولی جوری که وقتی میخواستن وارد اتاقم بشن باکلی احترام سرشون بالا نمیوردن پته پته میکردن .توبیمارستان هم ۳سال کارکردم پرستاربودم هرگز کسی جرعت نکرد بگه بالاچشمت ابرو اونقد همکارا چیز میز میوردن هیچ وقت ازکسی چیزی قبول نمیکردم یه بار با اصرار زیاد رفتم جشن تولد یکی ازهمکارا باور میکنی چون همیشه توجمعشون نیستم وخودمو سنگین میگیرم اونقد ذوق کردن تااخرمهمونی همکارم فقط کنارمن بود عکس میگرفت نمیگم ادم مهمیم نه ولی واسه خودم احترام قائلم اگه احترام میخوای باید اول خودت بخودت احترام بزاری