2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه❓️ دو دلم تو رو خدا بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل درجه یک رو‌ دعوت کنید خواهر برادری

شاید باورت نشه ولی از خانواده خودمم دل خوشی ندارم ، اینجا تو خونه همش جنگ اعصاب دارن و بهم کلی توهین میکنن و تحقیرم میکنن واسه همین اصلن نمیخام عروسی بگیرم و اینا دورم باشن 

ببین ی چیزی بپرسم ؟ من خودم ب نظرم اینکه مثلا تو عکسای عقد فرمالیته فیلما قشنگ بیفتی خیلی برام پر اه ...

ی خاطراتس بعدا بخای بشینی نگاشون کنی مثل عکسای دیه زندگی تو مراسمات خاص

برا هر کسی ام ی طوره. برا من که نبود 

عرسی بگیرید ۵۰۰ نفر دعوت نکنید فقط فامیل درجه اول و دوم تهش بشه ۱۵۰ نفر لباس عروس اجاره کن اتلیه برو ...

همون فامیل در جه یک که عمه و دایی و خاله و عمو باشه هم خوشم نمیاد ، چون اینحا فقط ۱ عمو دارم و ۲ تا عمو ناتنی و ۱ خاله ناتنی که از هیچکدومشون همراه خانواده هاشون خوشم نمیاد 

من ن فرمالیته داشتم ن ماه عسل توووپالان بعد 7سال ایقد مشکلات دارم باشوهرم و بدبختی ک چیزی توش معلوم ...

بحث فقط پول نیست ، از این فامیلای گشنه گدامون خوشم نمیاد که همش پشت سرمون حرف میزنن و یه کادو درست و حسابی نمیدن

منم چوم از فامیل خوسم‌نمیاد نمیخام عروسی بگیرم ، یعنی لباس عروس اینا بگیرم و اتیله برم حتی فرمالیتم ...

کادو به کنار حرفاشون رو مخه. پارسال یه عروسی رفتیم بندگان خدا میلیاردی خرج کرده بودن. ۵نوع فقط غذا داده بودن با انواع دسر و میوه و شیرینی و ... . از در باغ بیرون نیومده بودیم هنوز یکی برگست گفت وای چقد غذاشون بد بود😳😳😳😳

من که این همه بیرون غذا خوردم غذا به اون خوشمزگی نخورده بودم بعد این آدم بی چشم و رو از عروسی بیرون نیومده بودیم هنوز از غذا ایراد میگرفت. اینقد سوختم که نگو. اونجا تو ذهنم نشست که این جماعت بهترین عروسی هم بگیری حرف مفت میزنن و عروسی گرفتن عاقلانه نیست

همون فامیل در جه یک که عمه و دایی و خاله و عمو باشه هم خوشم نمیاد ، چون اینحا فقط ۱ عمو دارم و ۲ تا ...

عروس خانم شما فقط از پسرعمه خوشت اومده شیطون؟😜

شوخی می کنم 

عاقبت به خیر باشید در کنار هم 🙏

خب لازم نیست ۵۰۰ تا آدم دعوت کنی ۱۰۰ تا درست حسابی دعوت کن

همون صد تا هم مجبورم ۲ تا عموهای ناتنی و عمه ناتنی و یه عمویی که اینحا دارم با یکم فامیلای دیکه نزدیک رو دعوت کنم که هیچ ازشون خوش نمیاد 

خوب رسم مون اینه ، مثل شما که مهریه میزارین در ضمن پسر عمه ام هستش و همه همینطوری توی فامیل ما ، تاز ...

اگه اینطوره ک درست 

میتونی یه جشن کوچیک با هزینه کم بگیری فقط واسه عکس میگم‌ چون حیفه یه پول لباس و‌میکاپ بدی بعدشم کسی نبینتت

اگه اینطوره ک درست میتونی یه جشن کوچیک با هزینه کم بگیری فقط واسه عکس میگم‌ چون حیفه یه پول لباس و‌م ...

اونم درسته ، منم میگم خانوادگی در حد خواهر و برادر تو باغ بگیرم