2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه❓️ دو دلم تو رو خدا بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 56 پست

لباس عروس بپوش برو آتلیه عکس و فیلم بگیر حتی فرمالیته هم بگیر اما عروسی نگیر. پولشو بده طلا بخر یا یه کاری برای زندگیتون کنید باهاش مثلا سرمایه گذاری کنید یا ماه عسل برید ترکیه یا جای دیگه. مردم یادشون نمیمونه تو عروسی گرفتی یا نه اما خودت تا عمر داری با مدیریت خوب از تصمیمی که گرفتی لذت میبری

نصف متن رو خوندم نمیدونم این همه حماقت برای اول زندگی چیهمنم ادم بریز بپاشی هستم ولی انقدر خر نیستم ...

منم چوم از فامیل خوسم‌نمیاد نمیخام عروسی بگیرم ، یعنی لباس عروس اینا بگیرم و اتیله برم حتی فرمالیتم برم ولی خرج اینا نشه که این همه آدم اومدن خوردن و خرج شد آخرش ۲۰ تومن شد کادوها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودتون دو تا داره 

ما یه جشن عقد کوچیک گرفتیم بعدش هم رفتیم مسافرت خیلی بهمون خوش گذشت

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

بستگی داره قلبا چی بخوای.

مثلا من علاقه ای به هیچ نوع مهمونی ای ندارم.واسه همین عروسیم نگرفتم.چون دغدغش نیست پشیمونی ایم نیست.

همه چیزو فقط دوتایی دوسدارم😍😁

کاربر خانم هستم.

من که همه رو با هم میخوام اصلا نمیتونم بگم عروسی نگیرم ماه عسل خوب برم نمیشه خدایی دخترا از بچگیشون دوست دارن لباس عروس بپوشن یه حس غریزیه بعد سفر خوب و همیشه میتونی بری ولی عروسی رو نمیتونی همیشه بگیری که

منم چوم از فامیل خوسم‌نمیاد نمیخام عروسی بگیرم ، یعنی لباس عروس اینا بگیرم و اتیله برم حتی فرمالیتم ...

عرسی بگیرید ۵۰۰ نفر دعوت نکنید 

فقط فامیل درجه اول و دوم 

تهش بشه ۱۵۰ نفر 

لباس عروس اجاره کن اتلیه برو حتی میتونی ویلا اجاره کنی عکس بندازی زیاد گرون در نمیاد

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
پیشکش دیگه چیه اگه‌پسر بودم هیچوقت همچین ازدواجایی رو انتخاب نمیکردم مث شیر بها و ....

خوب رسم مون اینه ، مثل شما که مهریه میزارین در ضمن پسر عمه ام هستش و همه همینطوری توی فامیل ما ، تازه بابام خیلی کم گفت و چون خانواده نامزدم اینجا نیستن اصلن سخت نمیگیره به داماداش ، و تازه اگه همه اش رو هم می‌گرفت جهاز میخرید واسم که میرفت خونه خود داماد  

یه عروسی خیلی جمع و جور هر کیم بش بر خورد دعوتش نکردی به ی ورت بگیر 

فرمالیه 

ماه عسل خفننن 

هیچ حسرتیم ب دلت نمیمونه 

منم از اینکه فامیلامون قشنگترین روزم بیان بخورن و یه کوزه ابم روش بدم میاد 

من ب دلم نموند فامیلای مزخرفی ک ب قول خودت میان میخورن بدون کادو دادن میرن و فقط حرف میزنن پشت سرت 

ارزش داره ؟ 

لباسمو پوشیدم سفر خارجه امو رفتم عکاسی و باغ داشتم دو تایی خوشگذروندیم در صورتی ک عروسی برا خود عروس داماد بیشتر بدو بدو و استرس خوشگذرونیش برا فامیلاس 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عروسی بگیر نزار تو دلت بمونه بعدا هر چقدر پولدار بشی دوباره نمیشه عروسی گرفت متن طولانی بود نخوندم

من دلم نمیاد نامزدم این همه خرج کنه وایه این فامیلای درپیتی مون ، بحث پول نیست چون تا قبلش میخاستم بگیرم عروسی خواهرم رو دیدم پشیمون شدم با لین همه خرج ولی فقط اومدن خوردن و رفتن و ۲۰ کادو هاش شد و یه کلی قرص موند براش

من ن فرمالیته داشتم ن ماه عسل توووپالان بعد 7سال ایقد مشکلات دارم باشوهرم و بدبختی ک چیزی توش معلوم ...

ببین ی چیزی بپرسم ؟ 

من خودم ب نظرم اینکه مثلا تو عکسای عقد فرمالیته فیلما قشنگ بیفتی خیلی برام پر اهمیته نمیدونم چرا تاپیکم حتی زدم 

یعنی هر چی عمل و کار زیباییه گذاشتم وقتی ازدواج کردم که خدای نکرده بد نیفتم تو فیلما 

این فیلم و عکسا خیلی پر اهمیتن انقد ک من فک میکنم ؟ 

عزیزم آدم جشن نمیگیره ک مردم بیان جیبشون پر کنن کهعروسی همینه دیگه جشن و پایکوبی مثلا انتطار دارید ب ...

نه عزیزم عروسی که میریم حداقل باید یه کادو درست و حسابی هم بدن ، بعدم این فامیل ها رو خوشم نمیاد اصلن ازشون بعد این همه خرج کتم واسشون