2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه❓️ دو دلم تو رو خدا بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 56 پست
اونم درسته ، منم میگم خانوادگی در حد خواهر و برادر تو باغ بگیرم

اره عزیزم همینکارو‌کن 

چون اگه دعوتی رو زیاد کنی اول زندگیت خیلی خیلی توفشار میفتی و‌بعدها دودش توچشم خودت میره 

ایشالا خوشبخت بشین

اره عزیزم همینکارو‌کن چون اگه دعوتی رو زیاد کنی اول زندگیت خیلی خیلی توفشار میفتی و‌بعدها دودش توچشم ...

درسته نامزدم کارگره که ماهی ۲۰ تومن حقوق میگیره ، واقعن دلم نمیخاد تو فشار قرض باشه ، عوضش یه ماه خونه استراحت کنه و سفر بریم 🩷

مرسی عزیزم همچنین 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم عروسی که میریم حداقل باید یه کادو درست و حسابی هم بدن ، بعدم این فامیل ها رو خوشم نمیاد اصل ...

هرچی کادو پدرتون تواین سالها برده  همونو میارن براتون 

اگر کادو خوب دادید خوب میارن

رنج کادوتون پایین باشه پایین میارن

بحث فقط پول نیست ، از این فامیلای گشنه گدامون خوشم نمیاد که همش پشت سرمون حرف میزنن و یه کادو درست و ...

منظورم اینه خرجی ک میکنی دیه انتظار نداشته باش از اونور اون فامیلاتونون جبرانش کنن

هرچی کادو پدرتون تواین سالها برده همونو میارن براتون اگر کادو خوب دادید خوب میارنرنج کادوتون پایین ...

تا حالا که عروسی جایی رفتیم خوب شاباش دادیم ، این فامیلامون یه ۲ الی ۳ سالی میشه اومدن اینجا قبلا یه شهر دیگه بودن ، ولی مثلا زن عموم حنابندون نیومد نبود ولی دخترش اومد ۱۰۰ داد ، در حالی که مامانم توی جشن پسر برادر زن داییم و واسه حنابندون ۲ ۳ برابرش رو داد ،  اقوام دیگه مثل زن عمو ناتنی ها در حد ۱۰۰ ، حالا اگه اونا بودن مامانم واسه تنی کمتر از ۱ تومن هدیه نمیداد و واسه ناتنی کم کم ۳۰۰ الی ۵۰۰ میداد

منظورم اینه خرجی ک میکنی دیه انتظار نداشته باش از اونور اون فامیلاتونون جبرانش کنن

ما رسممون هست و باید کادو بدن ، اینها ولی خیلی گشنه گدان،  ما اگه بریم اصلا بدون کادو دادن بیرون نمیشیم ، مثلا زن عمو در کل ۳۰۰ داد در حالی که اگه مامانم لود از ۱ تومن کمتر نمیداد ، بعدم این همه حرف زدن پشت سرمون و دل خوشی ازشون نداریم یه مشا آدم بی لول ، مثلا عروسی آبجیم اگه ۱۰ نفرشون اومده باشن وسط رقصیده باشن دیگه هیچی ، فقط اومده بودن بخورن و برن ، نه کادو نه رقص نه دست ، هیچی،  در حالی که اگه ما بودیم سنگ تموم میزاشتیم 

۲۰۰ هزار تومن کادو رو دیدم تاریخ تاپیک ونگاه کردم!

چطور میشه ۲۰۰تومن جایی کادو برد🗿ما عروسی پسرداییم ۱۴۰۲ یه سکه ۱گرمی خریدیم زنداییم اصلا راضی نبود

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

۲۰۰ هزار تومن کادو رو دیدم تاریخ تاپیک ونگاه کردم!چطور میشه ۲۰۰تومن جایی کادو برد🗿ما عروسی پسرداییم ...

خب دیگه 

منم واسه همین بی‌شعور بازیشون نمیخام عروسی بگیرم ، چون وقتی بگیرم مجبورم دعوت کنم ، آخه مثلا زن عمو و عمو ناتنی و عمه ناتنی هستن

زن عمو کلا ۳۰۰ داد

ناتنی ها هم همون ۱۰۰ اینا

عمه ناتنی هم که شوهرش پسر خاله ۲۰۰ اینا

خب دیگه منم واسه همین بی‌شعور بازیشون نمیخام عروسی بگیرم ، چون وقتی بگیرم مجبورم دعوت کنم ، آخه مثلا ...

عزیزم اردیبهشت عروسی دوستمه من ۲تومن میخوام ببرم

عمه ناتنی هم باشه باز عمه اس دیگه

واقعا الان زیر ۵۰۰ پولی نیست آدم روش بشه جایی کادو ببره

۱۰۰تومن وآدم روش نمیشه عیدی بده به نوزاد چه برسه کادو عروسی ببره

من بودم نمیگرفتم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

عزیزم اردیبهشت عروسی دوستمه من ۲تومن میخوام ببرمعمه ناتنی هم باشه باز عمه اس دیگهواقعا الان زیر ۵۰۰ ...

منم واسه همین چیزا نمیخام بگیرم و الکی نامزدم رو تو فشار قرض بزارم هر چند گاو داره ، یکم طلا داریم و داداشاش میتونن کمک کنن و داره ولی نمیخام واسه اینا هزینه کنم ، هر چند عروسی برای منه ولی نصف خرجش شام مهمونا میشه ، نامزدم کارگره ماهی ۲۰ تومن درآمد داره ، به جای عروسی میگم ۱ ماه سرکار نره و یه ماه عسل توپ میرم و فرمالیته