2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه❓️ دو دلم تو رو خدا بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیل درجه یک رو‌ دعوت کنید خواهر برادری

شاید باورت نشه ولی از خانواده خودمم دل خوشی ندارم ، اینجا تو خونه همش جنگ اعصاب دارن و بهم کلی توهین میکنن و تحقیرم میکنن واسه همین اصلن نمیخام عروسی بگیرم و اینا دورم باشن 

ببین ی چیزی بپرسم ؟ من خودم ب نظرم اینکه مثلا تو عکسای عقد فرمالیته فیلما قشنگ بیفتی خیلی برام پر اه ...

ی خاطراتس بعدا بخای بشینی نگاشون کنی مثل عکسای دیه زندگی تو مراسمات خاص

برا هر کسی ام ی طوره. برا من که نبود 

عرسی بگیرید ۵۰۰ نفر دعوت نکنید فقط فامیل درجه اول و دوم تهش بشه ۱۵۰ نفر لباس عروس اجاره کن اتلیه برو ...

همون فامیل در جه یک که عمه و دایی و خاله و عمو باشه هم خوشم نمیاد ، چون اینحا فقط ۱ عمو دارم و ۲ تا عمو ناتنی و ۱ خاله ناتنی که از هیچکدومشون همراه خانواده هاشون خوشم نمیاد 

من ن فرمالیته داشتم ن ماه عسل توووپالان بعد 7سال ایقد مشکلات دارم باشوهرم و بدبختی ک چیزی توش معلوم ...

بحث فقط پول نیست ، از این فامیلای گشنه گدامون خوشم نمیاد که همش پشت سرمون حرف میزنن و یه کادو درست و حسابی نمیدن

منم چوم از فامیل خوسم‌نمیاد نمیخام عروسی بگیرم ، یعنی لباس عروس اینا بگیرم و اتیله برم حتی فرمالیتم ...

کادو به کنار حرفاشون رو مخه. پارسال یه عروسی رفتیم بندگان خدا میلیاردی خرج کرده بودن. ۵نوع فقط غذا داده بودن با انواع دسر و میوه و شیرینی و ... . از در باغ بیرون نیومده بودیم هنوز یکی برگست گفت وای چقد غذاشون بد بود😳😳😳😳

من که این همه بیرون غذا خوردم غذا به اون خوشمزگی نخورده بودم بعد این آدم بی چشم و رو از عروسی بیرون نیومده بودیم هنوز از غذا ایراد میگرفت. اینقد سوختم که نگو. اونجا تو ذهنم نشست که این جماعت بهترین عروسی هم بگیری حرف مفت میزنن و عروسی گرفتن عاقلانه نیست

همون فامیل در جه یک که عمه و دایی و خاله و عمو باشه هم خوشم نمیاد ، چون اینحا فقط ۱ عمو دارم و ۲ تا ...

عروس خانم شما فقط از پسرعمه خوشت اومده شیطون؟😜

شوخی می کنم 

عاقبت به خیر باشید در کنار هم 🙏

خب لازم نیست ۵۰۰ تا آدم دعوت کنی ۱۰۰ تا درست حسابی دعوت کن

همون صد تا هم مجبورم ۲ تا عموهای ناتنی و عمه ناتنی و یه عمویی که اینحا دارم با یکم فامیلای دیکه نزدیک رو دعوت کنم که هیچ ازشون خوش نمیاد 

خوب رسم مون اینه ، مثل شما که مهریه میزارین در ضمن پسر عمه ام هستش و همه همینطوری توی فامیل ما ، تاز ...

اگه اینطوره ک درست 

میتونی یه جشن کوچیک با هزینه کم بگیری فقط واسه عکس میگم‌ چون حیفه یه پول لباس و‌میکاپ بدی بعدشم کسی نبینتت

اگه اینطوره ک درست میتونی یه جشن کوچیک با هزینه کم بگیری فقط واسه عکس میگم‌ چون حیفه یه پول لباس و‌م ...

اونم درسته ، منم میگم خانوادگی در حد خواهر و برادر تو باغ بگیرم