اول بگم که ما رسم داریم یه پولی بابت پیشکش میگیرم که نامزدم نصفش رو پرداخت کرد و با حرف من نصف دیگه اش رو پرداخت نکرد که جهیزیه بخره ، هزینه ی عروسی و خونه هم با نامزدمه
الان تقریبن جهیزیه رو خریدیم ، الان دیگه چون خواهرم که عقد بود عروسی گرفت رفت خونش با نامزدم حرف عروسی رو زدیم نامزدم میگه هر چی که تو بگی ، منم دو دلم که بگیریم یا نه؟؟
چون چند وقت پیش خواهرم عروسی گرفت با تقریبن ۴۰۰ تا مهمون البته ۵۰۰ تا در نظر گرفته بود به صرف شام که چلو میکس بود و سالاد و نوشابه و ۳ مدل میوه و شیرینی و چای ، که با هزینه تالار تقریبن ۲۵۰ الی ۳۰۰ اینا شد سرویس طلاقم اون موقع تقریبن ۷۰ شد که فروخت روی پول پیش خونه ، اومدن خوردن و رفتن ، آره خیلی خوب بود و خوش گذشت ولی همونطور که گفتم این همه خرج شد و واسه حنابندون بجز خودمون خانواده کسی کادو خاصی نداد ، زیادش ۲۰۰بود ، یعنی از ۵۰ تا ۲۰۰ تومن دادن ، اونم نه همه، بعضی هاشون ،عروسی هم کل پول شاباش عروسیش که جمع شد تقریبن ۱۹ شده بود ، که ۱۱ از بخش مردونه بود و ۸ هم از زنونه ، که اون ۱۹ تومن رو هم دادیم به خواننده بخش مردونه دادن ، یعنی رسما پولی جمع نشد، همون کادو های جنابندونش که انگشتر از طرف ما خواهرا و جفت گوشواره از طرف داماد و جفت گوشواره از طرف مامان بابام و انگشترم داداشم و منم از طرف نامزدم سکه و نامزد اون آبجیمم ۵۰۰ نقدی داد و خانواده داماد که از شهر دیگه اومدن دست از پا دراز تر هیچی هیچی واسه آبجیم نیاوردن جز یه پارچه و انقدر ما خواهرا تو خونه از کادو عروسی گفتیم که چی بدیم که به خودشون اومدن و دو تا انگشتر گرفتن که با هم شده بود ۱/۵گرم و ۱۱ تومن و یه سکه ۳۰۰ سوت با تقریبن ۵۰۰ ایما از طرف بقیه خانوادشون ، که البته یه انگشتر و سکه رو خواهرم بعد عروسی فروخت واسه قرص هاش
واسه عروسی از هیچ کس قرض نگرفت بجز داداشم اونم نزدیک ۱۰۰ میلیون ، البته قرضهای دیگه شون رو خبر ندارم
الان من نامزدم میتونه هزینه عروسی رو راحت جور کنه )گاو دارا ، یکمم طلا داریم ، از صاحبکارشم طلب میشه و میتونه بیشترم بگیره ، تقریبن ۵۰ ۶۰ تومنم دستش داره ،ولی دو دلم که عروسی بگیرم یا نه ، این همه هزینه کنم بیان بخورن برن ، فامیلامون خیلی آدمای مزخرف و ندیده ای هستن، همه گشنه گدان و تا حالا کلی پشت سرمون حرف زدن ، دلم نمیاد این همه خرج کنم واسه اینا ک بخورن و برن ، دلم یه فرمالیته میخاد و ماه عسل توپ ولی میگم یه وقت تو دلم نمونه و از طرفی نامزدم تو دلش نمونه 🥲
ولی اصلن دلم نمیاد واسه بقیه خرج کنم 😂🥲