2777
2789
عنوان

انقدر از دست دوست پسرم عصبیم

144 بازدید | 11 پست

گیر داده بود که فلانی رو انفالو کن اگه نمیکنی تا همین الان کات کنیم

بدبخت اون پسره کاری هم نداشت یه چهارتا پیام داده بود کلا

دیگه همون موقع جلو خودش انفالوش کردم

حالا اون پسره پیام داده بود امروز که چرا انفالو کردید مشکلی بوده؟

الان نباید از دست دوست پسرم ناراحت باشم؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

فکر کن برعکسش باشه 

دوست پسرت به یه دختر پیام بده 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

به خط قرمزای همدیگه احترام بزارید

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن برعکسش باشه دوست پسرت به یه دختر پیام بده

از کجا بدونم که نمیده؟ 

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

به خط قرمزای همدیگه احترام بزارید

اخه اصلا بی دلیل بود

نمیدونم چرا کلیک کرد روش

از کجا بدونم که نمیده؟

اصن اون پسر کی هست واسه چی پیام میدی 

یا دوست پسرت یا اون پسره

یکیو انتخاب کن

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

کاتبه خاطر فالو؟؟ این دوستی موندنی نیست به نظرمالبته ببخشید

کات که نمیکرد

بعید میدونم هی چندبار گفت گفتم نه بعد اینجوری گفت

البته شاید خودم حالا کات کنم نمیدونم فعلا که نمیخوام جوابشو بدم 

نباید میذاشتی کار به تهدید برسه همون اول باید آنفالو میکردیدوست پسرت اولویت شماست یا پسر غریبه؟!

میدونی دوست پسرمو دوست دارم منتها اولا چندبار دروغایی گفت که باید کات میکردم همون موقع که نکردم

بعد گفت یه ماه بهم وقت بده 

توی این یه ماه هم که دیگه داره تموم میشه هیچ تغییری ازش ندیدم

احتمالا خودم باهاش کات کنم 

میدونی دوست پسرمو دوست دارم منتها اولا چندبار دروغایی گفت که باید کات میکردم همون موقع که نکردمبعد گ ...

خب اون داستانش جداست 

من روال کار رو گفتم 

اگه به حرفات اهمیت نمیده تغییراتی که میخوای نمیده 

حتما باهاش ادامه نده

اصن اون پسر کی هست واسه چی پیام میدی یا دوست پسرت یا اون پسرهیکیو انتخاب کن

یه همکار بود

البته اونم یه حرفایی میزد که خوشم نیومد

منتها بد هم نبود قیافش

با دوست پسرمم دیگه رابطمون تهشه

هیچ تغییر رفتاری ندیدم ازش 

الانم پشیمونم اصلا انفالو ریموش کردم